Seçtiğiniz SSD kötü değil fakat A400 daha iyi olur, SSD Plus serisi biraz sıkıntılı bir seri.
PSU olarak attığım çok daha kaliteli. RAM de öyle.
Aerocool PSU'lar kalitesiz midir hocam?
Seçtiğiniz SSD kötü değil fakat A400 daha iyi olur, SSD Plus serisi biraz sıkıntılı bir seri.
Kanıt bekliyorum. Ne gibi bir kronik sorunu varmış? Kronik dediğiniz fabrika çıkışlı hatalı, genelde her kullanıcıda aynı sorun olan bir şeydir. Arkadaşım kullanıyor, ben önerdim. Hiçbir sorunla karşılaşmadı. Evet, bekliyorum kanıtınızı.A400 kronik sorunlu.
Cylon serisi orta düzey. Patlama bozulma yapmaz diye düşünüyorum ama High Power 500W'da tercih edilebilir.
Cylon serisi orta düzey. Patlama bozulma yapmaz diye düşünüyorum ama High Power 500W'da tercih edilebilir.
Kanıt bekliyorum. Ne gibi bir kronik sorunu varmış? Kronik dediğiniz fabrika çıkışlı hatalı, genelde her kullanıcıda aynı sorun olan bir şeydir. Arkadaşım kullanıyor, ben önerdim. Hiçbir sorunla karşılaşmadı. Evet, bekliyorum kanıtınızı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.