3950 TL'ye GTX 1650S Sistem nasıldır?

Kanıt nerede göremedim? 1 kişinin öyle söylemesi kanıt değil. Böyle kanıt mı olur Allah aşkına? Düzgünce, geçerli bir kaynaktan kanıt sunun bana. Öyle şu kişi öyle dediyse öyledir demeyin.

Siz inandınız mı bunun geçerli bir kanıt olduğuna? Bir kişi çıkmış ''Kronik sorunlu'' demiş, siz de bunu kanıt kabul ediyorsunuz. O halde o arkadaş ne derse onu doğru kabul edin. Çok saçma bir şey bu yaptığınız. Elinizde doğru, nesnel bir kaynaktan kanıt olmadıkça çamur atmayın.

Cahilim ben hocam, kusura bakmayın. (Raporlayabilirsiniz)
Hayır estağfurullah, öyle bir şey yok. Bunun cahillikle ilgisi falan yok. Raporlanacak bir durum da yok ortada. Sadece güvenilir bir kaynak oluşturun.
Hocam siz böyle diyorsunuz da sizinki çok normal bir kanıt mı? Birçok kişi markayı daha bilmeden sırf başkaları öyle diyor diye SSD Plus'u kötülemiş.
SSD Plus modeli kötü demedim, kendim de kullanıyorum hatta ve yazma hızında problem var. Araştırdım bunu, yaşayan kişileri gördüm. Kötü bir model değil ama daha iyi modeller tercih edilebilir diyorum. Örneğin arkadaş yukarıda atmış, HyperX modeli 300 TL.

Ya hocam yanlış anlamayın da ben fikrimi
.
Ya da ilk söylediğimden yana tutuyorum zaten yalnız bu güven nereden geliyor onu anlamışd eğilim 10 kişinin bir markayı kötülemesi 1000 kişinin iyi demesini nasıl gölgeleyebilir birçok insan sırf marka diye parçalar öneriyor oysa bilgisi bile yok mesela SanDisk'i kötüleyenlerin çoğunun eline 1 kere bile SanDisk geçmemiştir eminim.

Hayır estağfurullah, öyle bir şey yok. Bunun cahillikle ilgisi falan yok. Raporlanacak bir durum da yok ortada. Sadece güvenilir bir kaynak oluşturun.

Screenshot_20200708_215348_com.android.chrome.jpg

Öylelerin sözüne aldırış etmeyin, kendiniz araştırın.

Bu ülkede Hadron ve platoon PSU'ya dahi çok iyi deyip 5 yıldız verenler var, açıp bakın. O yüzden ürün yorumlarından ziyade incelemelere bakmak daha doğru.

Zaten o yüzden diyorum her eleştiriye de güvenmeyin hala Aerocool kalitesiz diyenler var yav Allah aşkına kimin elinde Aerocool bir PSU patlamış ya da kasası yanmış söyler misiniz.

Hocam monitörlerin yüzde 90 nında HDMI cıkar hatta ben DP çıkanı görmedim bile vs G-SYNC FreeSync uyumu için DP zaten şart.
Mesela benim monitörden DP çıktı 😀
144 Hz monitörlerin hepsinde olmasa da azımsanmayacak kadarında DP çıkar. Alacağın monitörden DP çıkıyor mu diye kontrol edip ona göre kablo al.

Mesela benim monitörden DP çıktı 😀
144 Hz monitörlerin hepsinde olmasa da azımsanmayacak kadarında DP çıkar. Alacağın monitörden DP çıkıyor mu diye kontrol edip ona göre kablo al.

Tabii ki hocam ancak benim istediğimden HDMI cıkıyor sanırım eğer DP çıkcağını bilsem nedne alayım :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı