397 ile kapatan bir okula 390 ile girilir mi?

Salvatorio

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evet biliyorum arada puan olarak bakılınca biraz fark var fakat bence bu sene geçen sene ve ondan önceki seneye göre daha zordu. Benim kanaatimce yüzdelik dilimlerin düşeceğini düşünüyorum. Geçen sene %10 ile kapatmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet biliyorum arada puan olarak bakılınca biraz fark var fakat bence bu sene geçen sene ve ondan önceki seneye göre daha zordu. Benim kanaatimce yüzdelik dilimlerin düşeceğini düşünüyorum. Geçen sene %10 ile kapatmış.

Puan farkı olarak çok fark yok tercih zamanındaki şansına bağlı.

gercekten geçen seneye göre zor deniliyorsa yazın bi ihtimal tutabilir

gercekten geçen seneye göre zor deniliyorsa yazın bi ihtimal tutabilir
Hocam 2024 ile 2025'i karşılaştırırsak arada çok fark var bence. Fene bakılınca kolay bilgilere dayalı sorular sorulmuş. Bilgiye dayalı ve kolay. Fakat 2025'e bakınca düşünceye ve yorumlaya yönelik sorular sorulmuş. Arada 1-2 tane bilgi sorusu var. Aynı şey matematik içinde geçerli. Türkçeye bakınca oradada süre sıkıntısı yaşadım fakat neyseki yetiştirebildim.

Hiç olmazsa ek tercihten falan şansını dene.
Muhtemelen öyle yapacağım.

Hocam 2024 ile 2025'i karşılaştırırsak arada çok fark var bence. Fene bakılınca kolay bilgilere dayalı sorular sorulmuş. Bilgiye dayalı ve kolay. Fakat 2025'e bakınca düşünceye ve yorumlaya yönelik sorular sorulmuş. Arada 1-2 tane bilgi sorusu var. Aynı şey matematik içinde geçerli. Türkçeye bakınca oradada süre sıkıntısı yaşadım fakat neyseki yetiştirebildim.

Muhtemelen öyle yapacağım.
Yani diğer girenler nasıl yapmış,hocalar ne diyor ona da bak. Sonuçta öyle bir aman aman fark yok yine de tercih olarak yaz belki gelir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı