https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00CJAEX5M/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 sepete eklediğim zaman promosyon kodu ile 398,57 TL'ye düşüyor sizce alınır mı?
Bu fiyata analogları bu kadar hassas 1 ürün önerin. Bahsettiğiniz Trust gamepad'de ölü bölge çok fazla.Alınmaz. Bu kolu forumda hala nasıl öneriyorlar anlamıyorum. Kütük gibi yapısı var tutuşu hiç rahat değil, bataryası yok pil ile çalışıyor, 11 yıllık ürün. Düşük bütçede Trust gamepad indirimlerini kovalayın itopya üzerinden. Trust GXT 545 kullanıyorum itopyadan 210 TL'ye aldım gayet memnunum.
Girse bile 398'den ucuza düşmüyor maalesef.Gaming Geceleri - incehesap.com Pek ümidim yok ama bu gün indirime girme olasılığı var.
Girse bile 398'den ucuza düşmüyor maalesef.
Ondan fazla oyun oynamışımdır, bir kere algılamadığı veya ölü bölgeye denk gelmedim. Günlük 2 saat kullanımda 10 günde bir şarj ettiğim oluyor ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum. Malzeme hissiyatı premium hissettiriyor. PES, FIFA oyunlarında denemedim sadece. Monster gamepadlerinden de memnun oyuncular genel olarak. Bana saçma geliyor 11 yıllık kola 200-300 TL vermek.Bu fiyata analogları bu kadar hassas 1 ürün önerin. Bahsettiğiniz Trust gamepad'de ölü bölge çok fazla.
Gaming Geceleri - incehesap.com pek ümidim yok ama bugün indirime girme olasılığı var.
Teşekkür ederim inceleyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.