3990X ve RTX 3090 Hackintosh kurulur mu?

Alican YILDIZ

Hectopat
Katılım
27 Haziran 2016
Mesajlar
33
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 3990X ve RTX 3090 ile Hackintosh kurulur mu? Kurulursa: Performansta artış ne kadar olur veya artış olur mu? Özellikle işlemciyi 100% kullanırken bile MacOS'ta aynı anda başka işlemleri de rahatlıkla yapabiliyorsunuz diye duydum.
saygılarımla, teşekkürler
 
Son düzenleme:
Peki, Windows 10'da eski sürümlerinde olduğu gibi, sistemin 40%'ını gereksiz yere tüketir mi?
Özellikle işlemciyi 100% kullanırken bile macOS'ta aynı anda başka işlemleri de rahatlıkla yapabiliyorsunuz diye duydum. RTX önemli değil. Video ve fotoğraf işleme performansı daha önemli. 3DS Max sadece Windows destekliyor diye hatırlıyorum 3DS önemli değil sorum için.
 
RTX derken ekran kartınızın hiçbir desteği yok. Donanım hızlandırma çalışmayacak.

Özür diliyorum, listeyi şimdi gördüm. Bu sistemin tam Benchmark değerleri ile ilgili testleri sitenizde yayınlamak istiyorum. Vray, Corona, geekbench vb. yazılımlar dışında paylaşılmasını istediğiniz tüm yazılımları ve yöntemleri DM atar mısınız? PBO aktif ve kapalı / güç tüketimi gibi değerleri eklemek de istiyorum. İlginiz için teşekkür ederim. Not: OC profesyoneli değilim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş bu donanıma sahip değil, öylesine soruyor.

:) Sorun değil. Yani bu konuda size bir ispat sunma ihtiyacı duymuyorum.
RTX derken ekran kartınızın hiçbir desteği yok. Donanım hızlandırma çalışmayacak.

Merhaba, açtığım tüm konuları, cevapları ve mesajları siler misiniz? Size nasıl DM göndereceğimi bulamadım. Bu konu içeriği de anlamsız bir sonuca vardı. Saygılarımla.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı