TogimelonH24
Decipat
Bu arada değişik bir tat isterseniz. Red Faction Guerilla Remastered oyununa bakabilirsiniz. Çoğu yapı yıkılabiliyor. Düşmanlarımın saklandığı binaları patlatmak baya bir eğlenceliydi. 
Yakuza serisi güzel de bir iki oynamadan sonra çok sıkıyor fazla troll odaklı bir oyun@Seruga Kimse dememiş, ben de Yakuza serisi söyleyeyim. Kurtlar Vadisi ama Japon versiyon ve adam dövmeli gibi düşünün.
Sonrasında ise Like a Dragon serisi var.
Tüm oyunları oynamanız çok uzun süre tutar sizi.
Yan görevlere veya etkinliklere bakmazsanız çok ciddi havası var. Şahsen tabi troll havası ile ölüm ciddiyeti hikayesinin kombinini çok seviyorum.Yakuza serisi güzel de bir iki oynamadan sonra çok sıkıyor fazla troll odaklı bir oyunSaints Row gibi geliyor bana
Starfield çöp. Mafia old country de yürüme simülasyonu bir film ama iyi bir filmEski oyunların çoğunu oynadığınızı düşünerek yazacağım. Hikayeli oyunların çoğu çöp artık piyasada. 3A dan ziyade zaten kaliteli ve iyi oyunları önermek gerek sınırlamadan. Singleplayer ve hikaye odaklı ortalamanın üstü olarak oynayabileceğiniz oyunlar şöyle (bağımsız olarak sıraladım),
1) Mafia Old Country ve Definitive Edition (Kesinlikle denemelisin ikisini de çoğu 3A geçen oyunlardan iyidir)
2) Borderlands 4, 3
3) Metro Exodus
4) Baldur's Gate 3
5) Ghost of Tsushima
6) Silent Hill 2 Remake
7) Resident Evil Requiem, 4 Remake, Village
8) Indiana Jones Great Circle
9) Stalker 2
10) Alan Wake 2
11) Mortal Kombat 1 (Singleplayer modu ağırlıklı düşünürsek önerilebilir hikayesi fena değil)
12) Starfield (bir süre sonra sıkabilir ama Fallout tarzı sevenler için iyi bir oyun)
Starfield bir yerden sonra sıkabilir lafım yok ki zaten belirttim ama Mafia nasıl yürüme simülasyonu olur akıl alır gibi değil 2 kere bitirdim oyun kıtlığından ilaç gibi geldi. Karakterleri, Sicilya atmosferi harika. Mafia 2 gibi dükkanlara girip alışveriş tabii dönemine göre daha kısıtlı diye yürüme simülasyonu demek son derece gereksiz bir yorum olmuş.Starfield çöp. Mafia old country de yürüme simülasyonu bir film ama iyi bir film
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.