3A oyun önerisi

• Konuyu başlatan Seruga
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 382
Bu arada değişik bir tat isterseniz. Red Faction Guerilla Remastered oyununa bakabilirsiniz. Çoğu yapı yıkılabiliyor. Düşmanlarımın saklandığı binaları patlatmak baya bir eğlenceliydi. 😂

Herkese cevap yazdıklarınız için teşekkür ederim vallaha bütün bu listelerden bir derleme gibi bir şey yapıp bakacağım sağ olun.

@Seruga Kimse dememiş, ben de Yakuza serisi söyleyeyim. Kurtlar Vadisi ama Japon versiyon ve adam dövmeli gibi düşünün.
Sonrasında ise Like a Dragon serisi var.

Tüm oyunları oynamanız çok uzun süre tutar sizi.

@Seruga Kimse dememiş, ben de Yakuza serisi söyleyeyim. Kurtlar Vadisi ama Japon versiyon ve adam dövmeli gibi düşünün.
Sonrasında ise Like a Dragon serisi var.

Tüm oyunları oynamanız çok uzun süre tutar sizi.
Yakuza serisi güzel de bir iki oynamadan sonra çok sıkıyor fazla troll odaklı bir oyun :D Saints Row gibi geliyor bana

Yakuza serisi güzel de bir iki oynamadan sonra çok sıkıyor fazla troll odaklı bir oyun :D Saints Row gibi geliyor bana
Yan görevlere veya etkinliklere bakmazsanız çok ciddi havası var. Şahsen tabi troll havası ile ölüm ciddiyeti hikayesinin kombinini çok seviyorum.

Saint Row komple goy goy. Hikayesi bile ciddi değil.

Eski oyunların çoğunu oynadığınızı düşünerek yazacağım. Hikayeli oyunların çoğu çöp artık piyasada. 3A dan ziyade zaten kaliteli ve iyi oyunları önermek gerek sınırlamadan. Singleplayer ve hikaye odaklı ortalamanın üstü olarak oynayabileceğiniz oyunlar şöyle (bağımsız olarak sıraladım),

1) Mafia Old Country ve Definitive Edition (Kesinlikle denemelisin ikisini de çoğu 3A geçen oyunlardan iyidir)
2) Borderlands 4, 3
3) Metro Exodus
4) Baldur's Gate 3
5) Ghost of Tsushima
6) Silent Hill 2 Remake
7) Resident Evil Requiem, 4 Remake, Village
8) Indiana Jones Great Circle
9) Stalker 2
10) Alan Wake 2
11) Mortal Kombat 1 (Singleplayer modu ağırlıklı düşünürsek önerilebilir hikayesi fena değil)
12) Starfield (bir süre sonra sıkabilir ama Fallout tarzı sevenler için iyi bir oyun)

Starfield çöp. Mafia old country de yürüme simülasyonu bir film ama iyi bir film

Peki bir şey daha soracağım tabii ki de herkese göre değişir de masterpieceler neler sizce ?

Kafa karışıklığı oluşmasın diye sadece 3 oyun önereceğim.

Ryse: Son of Rome (4 saat) - Crysis'in yapımcılarından (Crytek) Roma İmparatorlığunda geçen kısa bir oyun.
Sunset Overdrive (10 saat) - Spider-Man oyunlarının yapımcılarından (Insomniac) mizahi bir açık dünya parkur oyunu.
Mass Effect Legendary Edition (45 saat) - RPG türünde adını altın harflerle yazdırmış Bioware'in eskimeyen uzayda geçen eşsiz Aksiyon RPG'si.

Starfield çöp. Mafia old country de yürüme simülasyonu bir film ama iyi bir film
Starfield bir yerden sonra sıkabilir lafım yok ki zaten belirttim ama Mafia nasıl yürüme simülasyonu olur akıl alır gibi değil 2 kere bitirdim oyun kıtlığından ilaç gibi geldi. Karakterleri, Sicilya atmosferi harika. Mafia 2 gibi dükkanlara girip alışveriş tabii dönemine göre daha kısıtlı diye yürüme simülasyonu demek son derece gereksiz bir yorum olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı