Hikayeli 3A oyun tavsiyesi

kemal97

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32 gb ddr4
SSD veya HDD modeli
1 TB kingston
Ekran kartı
asus tuf rx6800
İşlemci
amd ryzen 5 5600x
Merhaba. Forumda yeniyim, listede eklediğim oynamış olduğum oyunlar haricinde oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dragon's Dogma 2
Cyberpunk 2077.
RDR2.
Resident Evil 2-3-4-7-8
Far Cry 5-6
AC orings, Odyssey, Valhalla, Mirage.
Dying Light 1-2
Fallout 4
Skyrim.
Starfield.
La noire.
TLOU1.
Mafia 1-2
A Plague Tale 1-2
Remember me.
Dead Space 2023.
Alan Wake 2
Forspoken.
Control Ultimate Edition.
The Callisto Protocol.
Dead Island 1-2

Hem sistem gereksinimi hem bütçe olarak sınırlamam yok parasını hak eden her oyunu oynarım, tavsiyelerinizi bekliyorum iyi sosyaller.

Merhaba. Forumda yeniyim, listede eklediğim oynamış olduğum oyunlar haricinde oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dragon's dogma 2
Cyberpunk 2077.
RDR2.
Resident Evil 2-3-4-7-8
Far Cry 5-6
AC orings, Odyssey, Valhalla, Mirage.
Dying Light 1-2
Fallout 4
Skyrim.
Starfield.
La noire.
TLOU1.
Mafia 1-2
A Plague Tale 1-2
Remember me.
Dead Space 2023.
Alan Wake 2
Forspoken.
The Callisto Protocol.
Dead Island 1-2

Hem sistem gereksinimi hem bütçe olarak sınırlamam yok parasını hak eden her oyunu oynarım, tavsiyelerinizi bekliyorum iyi sosyaller.

AC Valhalla, dy serisi, Alan Wake serisi bunlar mutlaka oynanmalı Witcher 3 de var ama herkese gidebilecek bir oyun değil ama yine de başyapıt bu oyunlar bana göre tabii ki.

Detroit Become Human önerebilirim. Sizi sıkmayacak bir oyun olur oynadığınız oyunlara bakılır ise. Robotların insanlar gibi olduğu bir dunyada 3 adet robot için bir yol çiziyorsunuz. Kararlarınız oyunun gidişatını çok etkiliyor.

Days Gone. Ben hikayesini falan beğenmiştim zombi sürüsüyle vs atmak falan tatmin ediyor. Oynanış ve yan görevler bir yerden sonra tekrar ediyor sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı