3bin TL APU sistem onerisi

Bütçe
3.000tl

DONANSİS

Femtopat
Daha fazla  
Herkese kolay gelsin. Daha once bu platformu kallanmamıştim, onun için yanlış bir sey yazarsam kusura bakmayın.
Bir APU sistem toplamak istiyorum elde olan eski PC parcaları ile.
500W+80 bronz PSU.
120GB SSD.
320 GB harddisk.
Ve kasa mevcut. İlerleyen zamanlarda SSD vs yükselteceğim.
R5 3400G işlemci.
16 GB RAM.

B450 ayarında bir anakart dusunuyorum ama bana RAM'den, anakartın hızından modelinden biraz dusup şu SSD'yi de alabilirsin daha iyi olur seklinde ne onerirsiniz? Oyunlarda pek fazla bir goruntu kalıtesi beklemiyorum ama almışken de biraz iyi bir şey olsun diyorum. Siz ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
3400G ve B450 anakart yapıp SSD yok seçin.
Artan 80 TL gibi bir para var 320 GB HDD'ya da 120 GB SSD+500 GB HDD alabilirsin.
Elindeki parçaları satıp bunu al bence ya da SSD ve HDD almayıp zaten varmış RAM'ı 16 GB yap.
Elindeki kasa ve PSU ne?
İyi ise bu sistemi boş ver toplama al.

3400G ve B450 anakart yapıp SSD yok seçin.
Artan 80 TL gibi bir para var 320 GB HDD'ya da 120 GB SSD+500 GB HDD alabilirsin.
Elindeki parçaları satıp bunu al bence ya da SSD ve HDD almayıp zaten varmış RAM'ı 16 GB yap.
Elindeki kasa ve PSU ne?
İyi ise bu sistemi boş ver toplama al.

Hocam benim de 3 bin TL bütçem var fakat bende hiçbir şey yok kasa vs ne önerirsiniz?

Sitelerden alışveriş yapmaktan biraz korkuyorum acıkcası indirim vs geliyor bazen ama ya bir halt olurda muhatap bulamazsam ugrasırsam diye hep itici bir yon oldu bana i ternet sitelwri guvenmeli miyim sizce ne dersiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı