Galaxy Watch 7 donuyor

Furkan0634

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, saatim Galaxy Watch 7. Spor yaparken fitness modunda donup kalıyor 10 saniyeliğine falan. Yukarıdan bildirim çubuğunu falan çekince geliyor ama o an sağa sola falan kaldıramıyorum, örneğin müzik değiştireceğim öylece donuyor. En bariz olan ise her şey kapalıyken hesap makinesine giriyorum 1 saniye gecikmeli yapıyor işlemleri. Rica etsem hesap makinesine girip deneyebilir mi Watch 7'si olanlar? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, saatim Galaxy Watch 7. Spor yaparken fitness modunda donup kalıyor 10 saniyeliğine falan. Yukarıdan bildirim çubuğunu falan çekince geliyor ama o an sağa sola falan kaldıramıyorum, örneğin müzik değiştireceğim öylece donuyor. En bariz olan ise her şey kapalıyken hesap makinesine giriyorum 1 saniye gecikmeli yapıyor işlemleri. Rica etsem hesap makinesine girip deneyebilir mi Watch 7'si olanlar? Teşekkür ederim.
Şarja taktım dostum, bayadır kullanmıyordum. Spor yapacağım az sonra senin için deneyeceğim.

Şarja taktım dostum, bayağıdır kullanmıyordum. Spor yapacağım az sonra senin için deneyeceğim.

Çok teşekkür ederim, ince düşüncen için. Saati sıfırlayıp yeni cihaz olarak kurdum. Hesap makinasında artık donmuyor. Sıfırlayıp yedeklemeyi tekrar yükle yaptım ayarlarım geri gelsin diye. Yeniden kasmaya başladı. Saat ara yüzü vb. etkiler mi acaba? Bu arada neden uzun süredir kullanmadığını merak ediyorum. Şarj etmekten mi sıkıldın? Teşekkür ederim.

Saat arayüzünden oluyor olabilir. Custom arayüzlerde sorun çıktığını duymuştum. One UI sürümü nedir bu arada?

Çok teşekkür ederim, ince düşüncen için. Saati sıfırlayıp yeni cihaz olarak kurdum. Hesap makinasında artık donmuyor. Sıfırlayıp yedeklemeyi tekrar yükle yaptım ayarlarım geri gelsin diye. Yeniden kasmaya başladı. Saat ara yüzü vb. etkiler mi acaba? Bu arada neden uzun süredir kullanmadığını merak ediyorum. Şarj etmekten mi sıkıldın? Teşekkür ederim.
Rİca ederim dostum. Saati şarj edip kullandım donma vs bir sorun olmadı, hesap makinesine de baktım onda da bir sıkıntı yok. Smart tutor uzaktan desteğe bağlanabilirsin dostum.

Rica ederim dostum. Saati şarj edip kullandım donma vs bir sorun olmadı, hesap makinesine de baktım onda da bir sıkıntı yok. Smart tutor uzaktan desteğe bağlanabilirsin dostum.

Şu an düzeldi gibi, yedeklemeyi yüklemediğim zaman sorun yok, sıfırdan kurdum saati. Play Store'den kurduğum saat arayüzleri vardı ondan mı acaba?

Hayır onunla bir ilgisi yok, yedekleme yapıyorsanız sürekli saate yük bindiği için donma yapıyordur. Yedekleme bende kapalı.

700 MB yedeklemesi vardı ama ben telefona yükleniyor sanıyordum, ayarlarım uygulamalarım vs. dursun diye. Saat şu an bayağı rahatladı. Yedeklemeyi kapatmayı bulmam lazım o zaman teşekkürler. Gemini'yi kapatabildin mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı