3D Animasyon ,Video Grafik ve Grafik Tasarım. (vb)

YavuzBulut

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım
Cinema 4D , After Effects ,Maya ,3ds Max ,ZBrush ,Photoshop gibi daha birkaç tane daha program kullanıyorum ve eğitimlerini alıyorum . Önerebileceğiniz sistem özelliği , işletim sistemi ve donanım parçaları önerileri verebilirmisiniz . Programlarda Render (hazırlık süreci) baya uzun sürüyor normalden ve programları kullanırken çok sık donma yaşanıyor (4-5dk. da bir civarı) ,dediğim gibi önerilerinizi bekliyorum .
Bu arada şu anki bilgisayarım Laptop bu yaz bir masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum onun için soruyorum .
Şu anki bilgisayarım Packard Bell Easy Note TS11-HR-610TK

Umarım yazımı dikkate alırsınız
Okuduğunuz İçin Teşekkürler .

Aşağıdaki sistemi ben kullanıyorum. Dediğin programlarda ki performans senin ne kadar çok katmanda ve hangi çözünürlüklerde çalıştığına bağlı. Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım çalışma ekranındaki performans gayet iyi. Fakat ekran kartı olarak gtx 970'in altına sakın inme pişman olursun.
i7 4790k
16gb ram gskill 1600 mhz
Evga gtx 970
650 waat corsair psu
Asus z97-a ana kart
2tb hard disk seagate
Zalman z11 plus kasa
Asus vn247h 23.6 inç monitör 1080p

Sana grafik kartı lazım helede 3ds max kullanıyosan quadro serisi ya da gpu tweak olan gtx serisinden biride olabilir ama quadro k2000 den aşağısı kullanışsız çabuk yüke biniyo ısınıyor. Önerim cpu: i7 4790k gpu: quadro k4000 bu ikiliye göre kur sistemi bence.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı