Mimar20 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.277 Çözümler 5 5 Ağustos 2023 #1 Sahneme ait bir render paylaşayım, animasyonu YouTube linkinden izlerseniz sevinirim. Kullandığım yazılımlar; 3DS Max, vray, chaos vantage, Photoshop, Lightroom. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2023
Sahneme ait bir render paylaşayım, animasyonu YouTube linkinden izlerseniz sevinirim. Kullandığım yazılımlar; 3DS Max, vray, chaos vantage, Photoshop, Lightroom. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
6 658995 Picopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 119 Makaleler 1 5 Ağustos 2023 #2 Bir an gerçek sandım.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.274 Makaleler 3 Çözümler 83 5 Ağustos 2023 #3 Muazzam. Fakat shader konusunda daha da geliştirmen lazım. Zemindeki gölgeler sabit kalması gerekirken bozulup hareket ediyor.
Muazzam. Fakat shader konusunda daha da geliştirmen lazım. Zemindeki gölgeler sabit kalması gerekirken bozulup hareket ediyor.
Mimar20 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.277 Çözümler 5 5 Ağustos 2023 #4 Maxtoric dedi: Muazzam. Fakat shader konusunda daha da geliştirmen lazım. Zemindeki gölgeler sabit kalması gerekirken bozulup hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... Bilerek yapmıştım aslında bir arkadaşım gökyüzü de hareketli olsun dedi diye yaptım ama bir tık abartmış olabilirim. Çok teşekkürler
Maxtoric dedi: Muazzam. Fakat shader konusunda daha da geliştirmen lazım. Zemindeki gölgeler sabit kalması gerekirken bozulup hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... Bilerek yapmıştım aslında bir arkadaşım gökyüzü de hareketli olsun dedi diye yaptım ama bir tık abartmış olabilirim. Çok teşekkürler
TR_KEREM00 Zeptopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 28 5 Ağustos 2023 #5 Fantastik olmuş elinize sağlık.
mangoku Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 138 Çözümler 1 5 Ağustos 2023 #6 Mimar20 dedi: Sahneme ait bir render paylaşayım, animasyonu YouTube linkinden izlerseniz sevinirim. Kullandığım yazılımlar; 3DS Max, vray, chaos vantage, Photoshop, Lightroom. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 1890393 Genişletmek için tıkla... ben de animasyona giriş yapmak istiyorum. Nasıl başlamak gerek tavsiye verebilir misiniz?
Mimar20 dedi: Sahneme ait bir render paylaşayım, animasyonu YouTube linkinden izlerseniz sevinirim. Kullandığım yazılımlar; 3DS Max, vray, chaos vantage, Photoshop, Lightroom. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 1890393 Genişletmek için tıkla... ben de animasyona giriş yapmak istiyorum. Nasıl başlamak gerek tavsiye verebilir misiniz?
6 658995 Picopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 119 Makaleler 1 6 Ağustos 2023 #7 mangoku dedi: Ben de animasyona giriş yapmak istiyorum. Nasıl başlamak gerek tavsiye verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İnan bilmiyorum.
mangoku dedi: Ben de animasyona giriş yapmak istiyorum. Nasıl başlamak gerek tavsiye verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İnan bilmiyorum.