3D AYT VDD'den sonra Eyüp b. Sb'ye girilir mi?

emreverified

Kilopat
Daha fazla  
Dershane TYT'ye başlamadan önce bir AYT turlamaya karar verdim. Sadece 2 soru bankası çözecek kadar vaktim var dolayısı ile tercihlerim 3D AYT VDD + Eyüp B. AYT SB oldu. Sizin önerileriniz nelerdir?

Dershane TYT'ye başlamadan önce bir AYT turlamaya karar verdim. Sadece 2 soru bankası çözecek kadar vaktim var dolayısı ile tercihlerim 3D AYT VDD + Eyüp B. AYT SB oldu. Sizin önerileriniz nelerdir?
Bence önce 3d veya orijinal tarzı orta-üst bir kaynak çöz sonra dediğin soru bankasını çöz çünkü ilk etapta çok zorlayabilir.

Vdd içinse önce soru bankası gibi çözmek yerine hocayla birlikte gitmeni öneririm zaten videolarda hangi sorulara kendin uğraşman gerektiği söyleniyor bildiğim kadarıyla

Dershane TYT'ye başlamadan önce bir AYT turlamaya karar verdim. Sadece 2 soru bankası çözecek kadar vaktim var dolayısı ile tercihlerim 3D AYT vdd + Eyüp b. AYT sb oldu. Sizin önerileriniz nelerdir?

Bence gayet iyi olur. Az biraz temel varsa zaten kazanım testlerini çözebilirsin, ama her halükarda 1 soru yorum testlerini Eyüp hocadan dinle. Hatta bence tüm soru bankasını Eyüp hocadan dinle. Önce kendin çöz sonra hocadan onun yorumunu dinle. O kitabı dediğim şekilde bitirirsen 1 kitapla 3 kitaplık verim alırsın.

Bende dediğim metotla ilerledim. Sadece vdd ve eyüpb sb çözdüm. Ardından bol bol deneme çözdüm son 2-3 ay. 31 netim var 2025 AYT'de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı