Değil gibi ayrıca tam şarj 5-6 saat gidiyor yeni aldım telefonu.
Sürekli mobil veri kullanıyorum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu biraz araştırdım aynı sorunu yaşayan bir arkadaş telefonu yeni aldığı zaman önceki telefondan yeni veri aktardım ve bu yüzden böyle olduğunu söyledi telefonu tekrardan sıfırladığında ve telefonu tekrardan kendi kendine kurduğunda bu sorunun olmadığını söyledi ben önceki telefonumu Android'den android‘den IPhone'a geçiyor özelliğini kullanarak kullandım. Size şu anda bütün her şeyi atıyorum kanıt olarak bütün devridaim sayılarını şarj ve pil sürelerini ve ekran sürelerini. Telefonu İsviçre'den aldığım için garanti hakkında bilgi bilmiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim ben bunu herhangi bir Apple mağazasına götürüp garanti talep edebilir miyim çünkü bu telefon İsviçre'ne alındım ve şu an Polonya'da yaşıyorum. Ayarlarda 1 yıl sınırlı garanti diyor? Yaklaşık 06 ay sonra da Türkiye'ye döneceğim. Olmadı ben de bütün fotoğrafları ve dosyaları bilgisayara aktarıp tekrardan telefonu sıfırlayıp normal kullanıma başlayacağım çünkü bu şarj çok sıkıntı ne kadar kullanırsam kullanayım bu telefonu günde iki defa şarj etmem bir buçuk defa şarj etmem çok gibi geliyor. Çok da bir şey yapmıyorum sadece YouTube'dan bir şeyler izliyorum Instagram'da takılıyorum kameradan bir şeyler çekiyorum.