Ücretli 3D baskı hizmeti

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400hx RTX4050
2 makinemle beraber ASA, ABS, PLA ve PETG olarak baskı alabiliyorum. Şu an için elimdeki renkler aşağıda belirttiklerim, basılacak parçaya bağlı olarak istenilen rengi temin edebilirim. Baskı boyutu olarak 30x30 baskı alanım var. Ankara içi elden teslim veya Param Güvende ile gönderim yapıyorum.

Tasarım olarak pek uğraştırmayacak parçaları çizip baskısını da alabilirim.

PLA: Beyaz, Mavi, Kırmızı, Siyah.
PETG: Siyah.
ABS: Natural.
POM(Asetal/Delrin): Beyaz

Son düzenleyen: Moderatör:
2 makinemle beraber ASA, ABS, PLA ve PETG olarak baskı alabiliyorum. Şu an için elimdeki renkler aşağıda belirttiklerim, basılacak parçaya bağlı olarak istenilen rengi temin edebilirim. Baskı boyutu olarak 30x30 baskı alanım var. Ankara içi elden teslim veya Param Güvende ile gönderim yapıyorum.

Tasarım olarak pek uğraştırmayacak parçaları çizip baskısını da alabilirim.

PLA: Beyaz, Mavi, Kırmızı, Siyah.
PETG: Siyah.
ABS: Natural.
POM(Asetal/Delrin): Beyaz

Hocam size ulaşabileceğim bir hesabınız var mı acaba Instagram'ya da Telegram olur.

@06 Fil Necati bende baski aldirmak istiyordum ama kargo olunca isler sorun oluyordu. Ankara ici elden teslim olunca isler degisir. Ama tasarim ve maliyetler hakkinda hiç bildim yok. Bana siradan bir gamepad ve kulaklık standi lazim. Tahmini ne kadar tutar?

@06 Fil Necati bende baski aldirmak istiyordum ama kargo olunca isler sorun oluyordu. Ankara ici elden teslim olunca isler degisir. Ama tasarim ve maliyetler hakkinda hiç bildim yok. Bana siradan bir gamepad ve kulaklık standi lazim. Tahmini ne kadar tutar?

Gramı basılacak parçaya göre ortalama +-2TL. İstediğiniz model var ise onun üzerinden maliyet hesaplayabilirim.

Fotograf paylassam yeterli oluyor mu? Yoksa 3D baski icin hazir bir şey mi lazim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı