Ücretli 3D Baskı Hizmeti

Anladım, süre olarak bir sıkıntı yok. Eğer ortaya daha kaliteli bir iş çıkacaksa gerekli ayarlamaları siz yapabilirsiniz. Fiyat bilgisini buradan mı vermek istersiniz yoksa mail adresiniz üzerinden mi konuşalım?
Boyut ve birkaç detay daha yazacağım, o yüzden mailden konuşmak daha iyi olur konuyu kalabalıklaştırmama amaçlı.

WhatsApp Image 2025-01-31 at 11.33.05.jpeg

Berkayla ufak bir isimiz oldu hizli, temiz ve titiz calisiyor buradan da tesekkur ederim tekrar ellerine saglik.

@Berrkay Bey'le ilk işimizi tamamladık. Kendisi gayet ilgili, mesajlara çabuk dönen, detaylı bilgi veren biri. Verdiği fiyatlar gayet makul. Ortaya çıkan iş ise mükemmel. Kargolama ve paketlemesi çoğu kurumsal firmaya taş çıkarır, gayet sağlam. Çok yakında kendisinden bir Xenomorph modeli için reçine baskı hizmeti de alacağım. Çıkacak işin kusursuz olacağından gayet eminim. Hiç düşünmeden hizmet alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 20250204_131246.jpg
    20250204_131246.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 134
  • 20250204_131258.jpg
    20250204_131258.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 141
  • 20250204_131527.jpg
    20250204_131527.jpg
    275,6 KB · Görüntüleme: 139
Merhaba, hobi amacının dışında ek gelir de elde etmek istediğimden dolayı 3D tasarım-baskı hizmeti de vermeye başladım. Amacım herhangi bir rekabet ortamı oluşturup "seni geçeceğim, sen benden az kazan" tarzında amaçlarla değil; herkesin işi görünsün, memnun kalınsın amacıyla konuyu açıyorum. Direkt olarak tasarımcı veya mühendis değilim, kompleks tasarımlar biraz zorlayabilir, illaki bir şey uydurulabilir, onun için de anlaşılacak bir yol bulunabilir.

Halihazırda yaptığım satışlar mevcut, daha çok kişiye ulaşmak amacıyla Sosyal'e de açıyorum. Bastığım ürünlerinin kalitesini gösterebilmek amacıyla konunun altına ekleyeceğim. Hizmetten yararlanan kişiler de konu mesajı olarak düşüncelerini yazarsa memnun kalırım.

Ürün fiyatlarını olabildiğince konuda konuşmama taraftarıyım. Herkesin fiyat baremi farklı olabilir, mümkünse Discord, mail veya WhatsApp yoluyla konuşup anlaşmayı tercih ediyorum. Baskı süresine göre fiyatı önceden talep edebilirim, 6-8-10-12 saatlik baskı istenip sonrasında "yok ben vazgeçtim" durumunu yaşamayı kimse istemez, hoş bir durum da değil anlayışla karşılayacağınız üzere.

Ağırlıklı olarak Robo90 ve Nanelab kullanıyorum. 4 renge kadar aynı tabla üzerinde baskı alabilirim. Maliyet ve zaman da ona göre artıyor elbette.

Kod:
Mevcut renkler:

Beyaz - PETG ve PLA
Kırmızı - PETG
Turuncu - PETG
Siyah - PLA
Gümüş - PLA
Bej - PLA
Yeşil - PLA
Sarı - PLA
Mavi - PLA
Neon Yesil - PLA
Kahverengi - PLA
Pembe - PLA
Mor - PLA

Ayrıyeten Yurtiçi Kargo ile anlaşmam da bulunuyor. Dolap-Param Güvende tarzı işlemler yapmadan direkt olarak indirimli gönderim sağlayacağım.

Halihazırda teslimatını gerçekleştirdiğim, kombinasyonları müşteriler tarafından seçilen ürünlerden bazıları:

Discord: Berrkay7
Mail: berkayakyuz01@gmail.com
Kurumsal müşteriler için fatura kesebilirim, çalıştığım ofisin işi büyütebilmem için sağladığı imkanlardan birisi.

Hocam size ulaşabileceğim bir Instagram ya da Telegram hesabınız var mıdır?

Baskı kalitesi ve fiyat olarak çok memnun kaldım. Sipariş verdikten 1 gün sonra kargoya verdi Berkay hocam sağolsun. Ertesi gün de elime ulaştı. Çok teşekkür ederim. 🙏

WhatsApp Görsel 2025-03-03 saat 11.39.53_eb3f541b.jpg
WhatsApp Görsel 2025-03-03 saat 11.39.53_00ebdb5e.jpg

@300434 Tasarlayan kişi PETG materyal kullanın demiş ancak elimde turuncu ve beyaz var sadece PETG olarak. Fiyat 110 TL + 130 TL kargo.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı