Merhabalar, AM4 bracket ararken 3D baskı ile yapılmış görseldeki Bracket'i buldum. Tek merak ettiğim şey bu parça konumu dolayısıyla ısı alıyor mu? Isıdan dolayı erime yapar mı? Satıcının da linki burada AM4 Bracket fakat soru sorduğumda cevap alamıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Isı oraya gelmezse sorun yok filamentler 210 derecede eriyormuş gibi bir şey okudum ne kadar doğru bilemiyorum, ayrıca satıcıyla 2 gündür iletişime geçemiyorum soru sorduğumda yapay zeka cevap veriyor.
Düzenleme: "PLA filamenti en iyi şekilde 210°C'de yazdırılır."
Mantıklı, soğutucu Corsair ise marka ile iletişime geçmek daha mantıklı olur. Yardımcı olurlar büyük ihtimal. Diğer markalar da yüzüstü bırakmaz herhalde.
Orijinal parça metal oluyor ve 20 tl den daha pahalı (100 küsür TL) o yüzden boyadığını zannetmiyorum ki linkte de "AM4 braketi Organik Plastikten" diye belirtmiş.
Mantıklı, soğutucu Corsair ise marka ile iletişime geçmek daha mantıklı olur. Yardımcı olurlar büyük ihtimal. Diğer markalar da yüzüstü bırakmaz herhalde.
Orijinal parça metal oluyor ve 20 tl den daha pahalı (100 küsür TL) o yüzden boyadığını zannetmiyorum ki linkte de "AM4 braketi Organik Plastikten" diye belirtmiş.
Kız arkadaşımın sistemi için almıştım malzeme kalitesi çok önemli husus ben iki ayrı satıcıdan aldım ilk aldığım henüz sıkmadan kırıldı bir de bu parçaların çoğu plastik ikinci aldığım hala kullanılmakta ısınma kaynaklı herhangi bir problemi yok bu konuda rahat olabilirsiniz fakat malzeme kalitesi biraz şans işi maalesef ben bulabilsem orijinal alacaktım fakat bulamadım.