3D baskılı AM4 bracket kullanılır mı?

Soğutucunun modeli nedir? Bir de organik olmayan plastik nasıl oluyor acaba? 😀 Satıcı durumu ilginçleştirmiş. Bir bracket için bunca şey, biraz garip. 😁
Corsair Hydro H60 :)
Kız arkadaşımın sistemi için almıştım malzeme kalitesi çok önemli husus ben iki ayrı satıcıdan aldım ilk aldığım henüz sıkmadan kırıldı bir de bu parçaların çoğu plastik ikinci aldığım hala kullanılmakta ısınma kaynaklı herhangi bir problemi yok bu konuda rahat olabilirsiniz fakat malzeme kalitesi biraz şans işi maalesef ben bulabilsem orijinal alacaktım fakat bulamadım.
Aldığınız yeri söyleyebilir misiniz?

Corsair ile iletişime geçmeyi deneyin, RMA yardımcı olabilir. @SideWinder bu konuda bilgili diye biliyorum. 😁
Sorun şu; Corsair bu parçayı satıyor. RMA ile iletişime geçsem büyük ihtimal satacaklar veya satmak isteyecekler. Parça Corsair sitesinde 10 dolar 20 küsür dolar da kargo parası var oldu mu size 30 dolar. :)

Sorun şu; Corsair bu parçayı satıyor. RMA ile iletişime geçsem büyük ihtimal satacaklar veya satmak isteyecekler. Parça Corsair sitesinde 10 dolar 20 küsür dolar da kargo parası var oldu mu size 30 dolar. :)
Maşaallah, valla iyi iş. Satıcı ile iletişime geçmeyi deneyin, özellikle botun cevap yazamayacağı şeyleri sorun, sorun olabilecek sıkıntıları. Olmazsa dediğiniz gibi metal olanlardan alın. Umarım uygun fiyata işinizi görecek bir şey bulursunuz. 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı