Kız arkadaşımın sistemi için almıştım malzeme kalitesi çok önemli husus ben iki ayrı satıcıdan aldım ilk aldığım henüz sıkmadan kırıldı bir de bu parçaların çoğu plastik ikinci aldığım hala kullanılmakta ısınma kaynaklı herhangi bir problemi yok bu konuda rahat olabilirsiniz fakat malzeme kalitesi biraz şans işi maalesef ben bulabilsem orijinal alacaktım fakat bulamadım.
Sorun şu; Corsair bu parçayı satıyor. RMA ile iletişime geçsem büyük ihtimal satacaklar veya satmak isteyecekler. Parça Corsair sitesinde 10 dolar 20 küsür dolar da kargo parası var oldu mu size 30 dolar.
Sorun şu; Corsair bu parçayı satıyor. RMA ile iletişime geçsem büyük ihtimal satacaklar veya satmak isteyecekler. Parça Corsair sitesinde 10 dolar 20 küsür dolar da kargo parası var oldu mu size 30 dolar.
Maşaallah, valla iyi iş. Satıcı ile iletişime geçmeyi deneyin, özellikle botun cevap yazamayacağı şeyleri sorun, sorun olabilecek sıkıntıları. Olmazsa dediğiniz gibi metal olanlardan alın. Umarım uygun fiyata işinizi görecek bir şey bulursunuz.