Evet güzel olmasını istiyorum çünkü ticaret olarak yapacağım için iyi olması gerekli kötü mal satamam kimseye.Sanırım güzel olsun diye yatırarak basmak istemiyorsun. Dikey basmak istiyorsan namlunun ucunu kesip 2 veya daha fazla parçalı basman daha iyi olur. Yatay ise en kolayı ve hızlısı olur, görsel olarak o şekilde tatmin eder mi bilmem.
Desteklerin yüzeyle ayrılma mesafesini az bırakırsan kaynar ya da zor çıkar, çok bırakırsan rahat çıkar ama yüzeyde sarkma daha belirgin olur, ben Prusaslicer'da 0.2mm ayrılma mesafesi ve parçadan uzaklık ayarlıyorum destekler için. Ek olarak; destek bölgelerinde fanı maksimuma alman sarkmayı kısmen azaltır.
Eki Görüntüle 1974606
Eki Görüntüle 1974611
Eki Görüntüle 1974612
Hocam öncelikle.Zımpara vb. işlere gireceksen yatay basmayı dene, çok daha kolay, hızlı ve az maliyetli olur, üst yüzeylere istersen ironing de yaparsın. Görsel kaliteyi test için parçadan lokal bölümler basıp test edersen senin için en uygun opsiyonu bulursun.
Makinen upgradeli değil ise makinene uygun bir duct tasarımı bulup 5015 fan(lar) takman baskına olumlu yansır. İlla ki destek atılacak yerler olacak ve ayarların iyi ise soğutma yetersiz.
SketchUp nasıl hocam peki o olmaz mı kesme işlemi için o programa kanım kaynadı.Yukarıdaki görseller Prusaslicerdan, onda kesme özelliği var.
Meshmixer ya da Blender vb. bir programla daha gelişmiş kesimler de yapabilir, dilersen parçayı modifiye de edebilirsin.
Thingiverse'de makinene uygun duct tasarımları vardır, onlardan birini seçersin, en çok indirilip yorum yapılanlara öncelik vermen daha iyi olur.Duct, kafadaki fanların takıldığı havayı yönlendiren parça.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.