biristatistikçi
Picopat
Türkçe 32 5
Sosyal 13 4
Matematik 13 4
Fen 10 4
Toplam: 63,75.
Sosyal 13 4
Matematik 13 4
Fen 10 4
Neye göre kime göre iyi midir? Hakkında en ufak bilgi vermeden hedefini veya ne zamandır çalıştığını bilmeden neye göre iyi kötü demeliyiz?Türkçe 32 5
Sosyal 13 4
Matematik 13 4
Fen 10 4
Neye göre kime göre iyi midir? Hakkında en ufak bilgi vermeden hedefini veya ne zamandır çalıştığını bilmeden neye göre iyi kötü demeliyiz?
Hocam ilk 20k için en az 85+ tyt lazım. Netleri arttırman gerek. Hangi alan?Yazayım, kafa kalmamış.
Haziran'dan Aralığa kadar full odak, Aralık-Mart salış az çalışma, Mart başından itibaren full odak gideceğim. Hedefim ilk 20K. Kötü ama asıl kısım AYT. Hepsini beraber götürüp patlatmayı düşünüyorum. Gene salış koymazsam.
Hocam ilk 20k için en az 85+ TYT lazım. Netleri arttırman gerek. Hangi alan?
3D ye bende girdim bugün feni ve sosyali kolaydı ama matematiği 3d olduğunu hissettirdi onun dışında matematik kasabilirsiniz matematiği 20 üstüne sabitledikten sonra ilk 20k içinde güzel bir sayısal çalışmasıyla oluru var.Türkçe 32 5
Sosyal 13 4
Matematik 13 4
Fen 10 4
3D'ye bende girdim bugün feni ve sosyali kolaydı ama matematiği 3D olduğunu hissettirdi onun dışında matematik kasabilirsiniz matematiği 20 üstüne sabitledikten sonra ilk 20k içinde güzel bir sayısal çalışmasıyla oluru var.
Normalde dil bilgisi konusunda çok kasan biri değilim bütün denemelerde 1 2 işaretleyip geçerdim sadece paragraf çözerdim ama bu 3D de bence kolaydı bütün dil bilgisi sorularını işaretledim 2 3 tane emin olamadığım paragraf soruları var. Ama genel olarak orta diyebiliriz.Siz kaç bekliyorsunuz? Sizce türkçesi nasıldı?
Sosyal ve fen konusunda ne diyorsunuz peki?Siz kaç bekliyorsunuz? Sizce türkçesi nasıldı?
Normalde dil bilgisi konusunda çok kasan biri değilim bütün denemelerde 1 2 işaretleyip geçerdim sadece paragraf çözerdim ama bu 3D de bence kolaydı bütün dil bilgisi sorularını işaretledim 2 3 tane emin olamadığım paragraf soruları var. Ama genel olarak orta diyebiliriz.
Sosyal ve fen konusunda ne diyorsunuz peki?
Normalde dil bilgisi konusunda çok kasan biri değilim bütün denemelerde 1 2 işaretleyip geçerdim sadece paragraf çözerdim ama bu 3D de bence kolaydı bütün dil bilgisi sorularını işaretledim 2 3 tane emin olamadığım paragraf soruları var. Ama genel olarak orta diyebiliriz.
Sosyal ve fen konusunda ne diyorsunuz peki?
Bende fiziği yapamadım ya 3 soru falan yaptım.Benim sosyal bizim kendi okulda bile coğrafyası -0.25 gelirdi 3'e 1 geldi. Kolay mıydı şans mı anlamadım. Felsefe genel iyi din de, tarih kolaydı. Fen ben Biyolojide çok avanak atladığım için kırık geldi. Kimya kolaydı. Fizik Optik ve elektrik zordu. Elektriği genelde yapamam zaten de.
Sen kaç net bekliyorsun? Toplam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.