3D Max, Autocad ve oyunlar için 5.500 TL sistem toplama

Mertosko

Hectopat
Yer
İstanbul / Kartal
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Öncelikle herkese iyi günler Daha önce de konu açmıştım fakat, bütçe artışı ve skylake'e geçmeye karar vermem ile kafamdaki çoğu şey değişti. Toplayacağım PC'nin amacı 3D-MAX / Autocad gibi çizim proğramlarında beni sıkıntısız destekleyecek, BF4 / DOTA2 Reborn gibi oyunlarda tam performans sunacak ve aynı zamanda Render konusunda da beni üzmeyecek bir bilgisayar olması gerekiyor. Çok sevgili Technopat Ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum çünkü bildiğim her şeyi buradan öğrendim.
Ve kendi çapımda böyle bir sistem kurdum. Acaba uyumsuz parçalar var mıdır? Ya da sizlerin tavsiyelerine sonuna kadar açığım. Sistemi SİNERJİ'den kurduğum için kafama yatan 'Bellek ve 'Soğutucu Bulamadım. Toplam Bütçe 5.500 TL
-Bellek konusunda (2x8) 16GB düşünüyorum.
-Soğutucu olarak sessiz ve 6700k'yı serin tutsa benim için yeterli olacaktır. Tekrardan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese teşekkür ederim
@Silinen üye anakartı ASUS seçtiğim için ekran kartını da ASUS tercih etmiştim ama şuanda ekran kartını MSI almaya karar verdim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…