Mertosko
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Mimar
Öncelikle herkese iyi günler
Daha önce de konu açmıştım fakat, bütçe artışı ve skylake'e geçmeye karar vermem ile kafamdaki çoğu şey değişti. Toplayacağım PC'nin amacı 3D-MAX / Autocad gibi çizim proğramlarında beni sıkıntısız destekleyecek, BF4 / DOTA2 Reborn gibi oyunlarda tam performans sunacak ve aynı zamanda Render konusunda da beni üzmeyecek bir bilgisayar olması gerekiyor. Çok sevgili Technopat Ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum çünkü bildiğim her şeyi buradan öğrendim. 
Ve kendi çapımda böyle bir sistem kurdum. Acaba uyumsuz parçalar var mıdır? Ya da sizlerin tavsiyelerine sonuna kadar açığım. Sistemi SİNERJİ'den kurduğum için kafama yatan 'Bellek ve 'Soğutucu Bulamadım. Toplam Bütçe 5.500 TL
-Bellek konusunda (2x8) 16GB düşünüyorum.
-Soğutucu olarak sessiz ve 6700k'yı serin tutsa benim için yeterli olacaktır. Tekrardan herkese teşekkürler.
Ve kendi çapımda böyle bir sistem kurdum. Acaba uyumsuz parçalar var mıdır? Ya da sizlerin tavsiyelerine sonuna kadar açığım. Sistemi SİNERJİ'den kurduğum için kafama yatan 'Bellek ve 'Soğutucu Bulamadım. Toplam Bütçe 5.500 TL
-Bellek konusunda (2x8) 16GB düşünüyorum.
-Soğutucu olarak sessiz ve 6700k'yı serin tutsa benim için yeterli olacaktır. Tekrardan herkese teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: