Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Satış, piyasa konusu hakkında çok bilgi sahibi değilim ancak NFT resimlerin satılması bana çok ilginç geliyor onlar bile satılıyorsa bence kesin satılıyordur ama siz 3D modelleme işini yapmaktan keyif almıyorsanız, size hitap eden bir şey değilse, satmak için yapmayı düşünüyorsanız zorlanabilirsiniz hem satmak için sabırsızlanırsınız hem keyif almazsınız.
Geçen aylarda 3D model satış sitesi Turbosquid 75 milyon dolar karşılığında Shutterstock tarafından satın alındı. Modeller satılmasaydı böyle bir fiyata satılmazdı diye düşünüyorum. Kendim de satış yapmayı düşünüyorum, (hazırda bekleyen modellerim var ama yüklemedim) konuştuğum kişiler ilk aylarda pek satış olmadığını, sonradan açıldığını söylediler. Tabi bu sürede her gün model yüklemeye devam etmişler, satış yok pes edelim dememişler.
Model satışı dışında freelancer olarak da çalışılabilir.