3D Modeling, Rendering ve Gaming için PC toplama

AexirWorkshop

Yoctopat
Katılım
10 Haziran 2021
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selamlar. Yakın zamanda laptop bilgisayarım bozuldu ve şu an masaüstü bir sistem almak zorundayım. Birkaç yere baktım ( İtopya, Sinerji ve Teknobiyotik gibi yerlere ) Başta İtopya'dan almak istiyordum hatta "Hype - Mid" adlı hazır kasayı alacaktım fakat internette çok fazla olumsuz yorumla karşılaştım. Malum ekonomik olarak zor zamanlardan geçiyoruz ve aldığım bilgisayarın da bozuk olmasını istemiyorum. O yüzden Sinerji'deki şu alttaki sistemi ya da Teknobiyotik'ten kendim toplamış olduğum bilgisayarı almayı planlıyorum. Önceki laptopumdan kalan SSD ve HDD de ek olarak bulunmakta. Almak istediğim sistemler şunlar.

Sinerji;

Teknobiyotik;

pc2.png

Uzun lafın kısası, ben bu iki yerden birisini seçersem sıkıntı yaşar mıyım? Herhangi bir sorun olduğunda yardımcı olurlar mı? Kargo'da bilgisayarın kırılma gibi ihtimali var mıdır? Bunları çok merak ediyorum. Hatta bu yerlerden önce aslında tanıdığım bir bilgisayarcı vardı oradan alacaktım fakat o bilgisayarcıda da stok kalmamış. O yüzden bu iki siteden almayı planlıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Unutmadan Bütçem 12Bin arası. Başta 1660 Super alma planım vardı fakat onun yerine 2060 almak istiyorum. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu alabilirsiniz: ULTIMA-PH3060 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS PHOENIX RTX 3060 12GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Ayrıca kargoda kırılma olacağını zannetmiyorum, bayağı sağlam paketleniyor diye biliyorum. Ancak endişeliyseniz kapıda kargoyu kontrol edebilirsiniz.
Dipnot: Eğer bütçenize monitör de dahilse şu ikisini alın:
 

Geri
Yukarı