3D modeller nasıl boyanabilir?

Hocam bu vergi olayları olmasaydı aliexpressten biraz daha ucuza kompresör ve airbrush tavsiye ederdim ama maalesef vergiler %60 a çıktığından o işler geçti. Sizin için türkiye içinden 2.el temiz ya da uygun fiyatlı birşeyler araştırayım ama.

@kerem2799 Şuanlık Sparmax ab var, türkiyede parçalarını bulmak daha kolay ama siz yinede iyice bir araştırma yapıp ona göre alın derim çünkü ab konusunda benim de çok tecrübem ve bilgim yok. Sparmax air brush
Tamamdır hocam çok teşekkürler yardımınız ilginiz için 🙏🏻

video 1
video 2
video 3
video 4
video 5
Bişeyler yapalım kanalının baya videosu var, erbil abi bu konularda çok uğraşan birisi ve kanalını incelemenizi tavsiye ederim, vaktiniz varsa bu videoları izleyerek az çok birşeyler öğrenebileceğinizi düşünüyorum. 4.videodaki batman figür boyamayı kesinlikle tavsiye ederim ve 5.videodaysa airbrush ile boyama var.
Çok teşekkür ederim hocam.

Tamamdır hocam çok teşekkürler yardımınız ilginiz için 🙏🏻
Çok teşekkür ederim hocam.
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 😄
Uygun fiyatlı airbrush
Orta fiyatlı airbrush
Airbrush full set
Hocam 2.elde bunları buldum, isterseniz size attığım sparmax'ı alabilirsiniz ya da aynı fiyata linkini attığım full set var ama o 2.el oluyor ya da linkteki ucuz olan, paketli kutusunda duruyor ama kompresör işini çözmeniz lazım 😐

Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 😄
Uygun fiyatlı airbrush
Orta fiyatlı airbrush
Airbrush full set
Hocam 2.elde bunları buldum, isterseniz size attığım sparmax'ı alabilirsiniz ya da aynı fiyata linkini attığım full set var ama o 2.el oluyor ya da linkteki ucuz olan, paketli kutusunda duruyor ama kompresör işini çözmeniz lazım 😐
Kusura bakmayın hocam mesajınızi yoğunluktan biraz geç gördüm anca dönebildim. Tavsiyeleriniz için teşekkürler gerçekten. Şimdilik fırça ile bı başlangıç yapıp ilerleyen dönemde bu dediklerinize bakacağım 🙏🏻

Kusura bakmayın hocam mesajınızi yoğunluktan biraz geç gördüm anca dönebildim. Tavsiyeleriniz için teşekkürler gerçekten. Şimdilik fırça ile bı başlangıç yapıp ilerleyen dönemde bu dediklerinize bakacağım 🙏🏻
Estağfirullah hocam ne kusuru, size kolay gelsin şimdilik bi fırça ve akrilik boyayla bakın ileride bütçeniz olursa ve başka bir şeylere geçmek isterseniz zaten airbrush işini çözersiniz 😁

3D modellerimi boyamak için önerilerinizi bekliyorum, sprey boya gibi bir yöntem mi kullanmalıyım yoksa duvar için satılan boya tabancalarından mı?

Airbrush, veya kompresörlü olanlar çok pahalı bana sürdürülebilir bir çözüm lazım. Bütçem 1500'e kadar.
Şarjlı taşınabilir airbrush var. Onlardan tercih edebilirsiniz.
Ya da sadece tabanca alıp komresör olarak akvaryum pompası kullanabilirsiniz.

Hocam bunun fiyatı baya iyiymiş, şimdi boyama işiyle uğraşmıyorum ve ihtiyacım yok ama benim bile alasım geldi, kompresör derdiyle uğraşmıyorsun ne güzel.
Büyük yüzeyli yerlerde ergonomisi rahatsız eder ama sırf fiyatı için bile alınır. Ben bunlara ilk baktığımda bu zamanın parasıyla 2-3 bin liranın altında yoktu; galiba tuttu ki uygun fiyatlı da gelmeye başlamış

Büyük yüzeyli yerlerde ergonomisi rahatsız eder ama sırf fiyatı için bile alınır. Ben bunlara ilk baktığımda bu zamanın parasıyla 2-3 bin liranın altında yoktu; galiba tuttu ki uygun fiyatlı da gelmeye başlamış
Evet benim de önerdiklerim hem sıfır brush olsun hem 2.el setler olsun 3-4 bin lira falandı.

Ben airbrush kullanmıyorum.
Fırçayla da güzel işler çıkabiliyor.

Dosya Ekleri

• 01.jpg
    01.jpg
    150,6 KB · Görüntüleme: 54

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı