3D öğrenmek için program önerisi

Anladım yani Blender'da hem animasyon yapabilir hem de nesne modelleyebilirim? Şirket değil bireysel freelance çalışıyorum. Blender inceleyeceğim.

Bunu da inceleyeceğim.

Bir sorum daha var.
10750H ve RTX2060 bir laptop bu uygulamalar için 2-3 yıl yeterli olur mu? Ona göre HP Omen 2020 satın alacağım. Fazla ısınırsa falan laptopu bırakmayalım iş yapacağız diye 😂😂

Blender'da OpenGL 4 destekleyen her cihazı kullanabilirsiniz yani 2014 yılındna sonra üretilen tüm ekrankartları harika performans verecektir ben geçen sene 2 GB RAM'li bilgisayarda 500 MB ekran kartı olmasına rağmen gayet akıcı bir şekilde Blender kullanıyordum -cihaz 13 yıllıktı-.Tahminimce RTX 2060'lı bir cihaz 5 yıl boyunca sizi idare edecektir eğer teknik bir sorunla karşılaşmazsanız .😁

Blender'da OpenGL 4 destekleyen her cihazı kullanabilirsiniz yani 2014 yılındna sonra üretilen tüm ekrankartları harika performans verecektir ben geçen sene 2 GB RAM'li bilgisayarda 500 MB ekran kartı olmasına rağmen gayet akıcı bir şekilde Blender kullanıyordum -cihaz 13 yıllıktı-.Tahminimce RTX 2060'lı bir cihaz 5 yıl boyunca sizi idare edecektir eğer teknik bir sorunla karşılaşmazsanız .😁
Kullanıcı deneyimi bu yüzden beni çok mutlu ediyor, yorumunuz için çok teşekkürler.
İleriye dönük olması açısından 2020 Imac tercih edeceğim, mükemmel yenilemişler.
Uzun süre sistem ve markaların laptoplarına baktım sağdan soldan fakat şikayetleri gördükçe vazgeçtim. Şikayetçilerin çok büyük bir kısmı teknik servisle çok fazla uğraşmak zorunda kalmış, yok fan problemiydi yok anakart arızasıydı. Açıkçası işin gücün arasında bunlarla uğraşabileceğimi hiç sanmıyorum hele ki çok büyük olasılık olan 2.korona dalgasında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı