Bu 3D çalışmalarına ne zaman başladınız?
Bakış açısından ötürü öyleGüzel ama çok karamsar olmuş. Ne için yaptın onu
Korku oyunu olarak mı tasarladınızBakış açısından ötürü öyletabi havayı biraz kapalı tuttum parlama olmasın diye ama orada karanlığın sebebi metal çatının gölgesinin vurması. Bu şekilde daha gerçekçi durdu o yüzden ışıklandırma açısını değiştirmedim yoksa gölgeleri ışıklandırma açıları ile farklı yönlere alabiliyorsunuz.
Fiziğini Shader editör özelliği üzerinden yaptım yaklaşık 30 küsur Node Editör var. Objede Ocean kullandım. Plane üzerinde de yapılıyor ama gerek yok. Deniz yapımında ki püf nokta Shader Editör.Su plane mi ?
Yaklaşık 1.5 sene olmuştur.Bu 3D çalışmalarına ne zaman başladınız?
Aslında evet mekanı değil ama orada görünün tahta evi korku üzerine dizayn ediyordumKorku oyunu olarak mı tasarladınız
Cidden çok güzel olmuşAslında evet mekanı değil ama orada görünün tahta evi korku üzerine dizayn ediyordumaşağıya kısmen yaptığım bir odayı bırakıyorum.
![]()
Ya yapılabilir tabi ki de ama tek başına yukarda attığım ev içi görüntüyü tam ekran açıp yaklaştırırsan kalitenin daha da arttığını görebilirsin yani modelleri grafik ve fizik açısından olabildiğince yüksek tutmaya çalıştım dolayısıyla bu kaliteyi devam ettirmek bir nokta da ekipman istiyor.Cidden çok güzel olmuşkorku oyunu yapsana ondan, yapmayı düşünüyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.