3D realistik ada çalışması

Zorzanaat

Kilopat
Makaleler
6
Blender 3D ile yaptığım ada çalışmam.

ada.png

Güzel ama çok karamsar olmuş. Ne için yaptın onu
Bakış açısından ötürü öyle :) tabi havayı biraz kapalı tuttum parlama olmasın diye ama orada karanlığın sebebi metal çatının gölgesinin vurması. Bu şekilde daha gerçekçi durdu o yüzden ışıklandırma açısını değiştirmedim yoksa gölgeleri ışıklandırma açıları ile farklı yönlere alabiliyorsunuz.

Bakış açısından ötürü öyle :) tabi havayı biraz kapalı tuttum parlama olmasın diye ama orada karanlığın sebebi metal çatının gölgesinin vurması. Bu şekilde daha gerçekçi durdu o yüzden ışıklandırma açısını değiştirmedim yoksa gölgeleri ışıklandırma açıları ile farklı yönlere alabiliyorsunuz.
Korku oyunu olarak mı tasarladınız

Fiziğini Shader editör özelliği üzerinden yaptım yaklaşık 30 küsur Node Editör var. Objede Ocean kullandım. Plane üzerinde de yapılıyor ama gerek yok. Deniz yapımında ki püf nokta Shader Editör.
Bu 3D çalışmalarına ne zaman başladınız?
Yaklaşık 1.5 sene olmuştur.
Korku oyunu olarak mı tasarladınız
Aslında evet mekanı değil ama orada görünün tahta evi korku üzerine dizayn ediyordum :) aşağıya kısmen yaptığım bir odayı bırakıyorum.
korkuf.png

Son düzenleme:
Cidden çok güzel olmuş :) korku oyunu yapsana ondan, yapmayı düşünüyor musun?
Ya yapılabilir tabi ki de ama tek başına yukarda attığım ev içi görüntüyü tam ekran açıp yaklaştırırsan kalitenin daha da arttığını görebilirsin yani modelleri grafik ve fizik açısından olabildiğince yüksek tutmaya çalıştım dolayısıyla bu kaliteyi devam ettirmek bir nokta da ekipman istiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı