3D realistik ada çalışması

Cidden çok güzel olmuş :) korku oyunu yapsana ondan, yapmayı düşünüyor musun?
+ Yok orta çaplı yeterli dersen mesela bir kaç kişi ile o yapılabilir. Ama düzgün, özgün ve kaliteli bir korku oyunu yapmak 3-5 kişilik bir ekip çalışması istiyor. Yani yapılmak istenen projeye bağlı.
Gerçekten harika olmuş. Tebrik ederim.
Teşekkür ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
+ Yok orta çaplı yeterli dersen mesela bir kaç kişi ile o yapılabilir. Ama düzgün, özgün ve kaliteli bir korku oyunu yapmak 3-5 kişilik bir ekip çalışması istiyor. Yani yapılmak istenen projeye bağlı.

Teşekkür ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel olmuş ses efektlerini nereden buldun? Atıf belirtemişsin ama genellikle CC lisanslı oluyor bedava sesler. Tabii parayla mı aldın bilmiyoruz da

Güzel olmuş ses efektlerini nereden buldun? Atıf belirtemişsin ama genellikle CC lisanslı oluyor bedava sesler. Tabii parayla mı aldın bilmiyoruz da
Ses efektini yabancı bir kanaldan almıştım telif hakkı konusun da sıkıntı yok kullanabilirsin demişti bende lazım olur diye aylar önce indirmiştim şimdi kullanıyorum :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı