3D Secure hiçbir kartta çalışmıyor "İşleminiz banka tarafından onaylanmadı"

celalhan166

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Corsair Spec Delta kasa alacaktım 275 TL para var. İninal'de param uygulamasından hep yaptığım gibi TL yükleden yüklemeye çalıştım 25,50,100,275,250 hepsini denedim işleminiz banka tarafından onaylanmadı dedi.
Sonra Paycell karta yükleyeyim dedim TL yükle ile ona da yüklenmedi.
Dedim belki İninal'de sorun vardır Param kartım ile Paycell'e yüklemeye çalıştım onda da banka onay vermedi 3D hatası verdi.

Bir sürü seçenek denedim ama hepsinde işleminiz banka tarafından onaylanmadı, 3D secure hatası gibi şeyler dedi. İninal'de SMS gelmeden bu hatayı atıyor, r param kartta smsi girdikten sonra atıyor arkadaşlar çözümü nedir? Yarın alacağım bilgisayar kasasını sabah 8'e kadar halletmem gerek çünkü okula gidiyorum 5'de geliyorum.
Muşteri hizmetlerini aradım İninal'in bizle alakalı bir sorun yok diyor, parayı yüklemeye çalıştığım yere yazdım bankayla görüşün diyor, döner döngüye girdim ne yapabilirim yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı