Blender ile modeli olustur ve After Effects'te yarim dakikalik composition olustur ve buraya at bunu. Videonun en basinda tamamen duz olacak ve en sonunda tamamen duz olacak. Daha sonra ekran kisminin altindaki transparan logosunu ac ve QuickTime render al. Giphy sitesine yukleyebilirsin.
Onur Naci Ozturkler kanalinda transparan video olusturma egitimi vardi sanirim. Youtube'da aratip bulabilirsiniz. Dosya boyutu 1GB kadar buyuk olursa sasirmayin, JPEG ile PNG gorselin boyutlari arasinda cok fark oluyor, dolayisiyla normal video JPEG, transparan video PNG gibi kaydedildigi icin arada cok yuksek farklar oluyor.
Blender ile modeli olustur ve After Effects'te yarim dakikalik composition olustur ve buraya at bunu. Videonun en basinda tamamen duz olacak ve en sonunda tamamen duz olacak. Daha sonra ekran kisminin altindaki transparan logosunu ac ve QuickTime render al. Giphy sitesine yukleyebilirsin.
Ben bu kısmı anladım lakin olay zaten sıfırdan bu yazıyı ve tasarımı hazırlamakta, yoksa yazının hareket olayını bende yaparım. AE ve Photoshop halihazırda sistemimde kurulu.
Ben bu kısmı anladım lakin olay zaten sıfırdan bu yazıyı ve tasarımı hazırlamakta, yoksa yazının hareket olayını bende yaparım. AE ve Photoshop halihazırda sistemimde kurulu.
Bunun için bir rehber içeriği ya da hazır bir örnek atabilme şansınız var mıdır? Ben bu konu hakkında bilgiye sahip değilim. Dediğiniz işlemleri bilmiyorum.