3D TYT geometri vs Barış geometri

TheWeeknd

Picopat
Kek günü
Daha fazla  
Merhaba, Orijinal geometri çözüyorum üçgenler kısmı bitti fakat kitabı hiç beğenmedim. Orijinalin AYT matematik kitabı dışında geri kalan kitapları çok kötü bence. Orijinal Geo'yu AYT için kullanacağım. Baştan gelmek için kaynak arıyorum. 3D ve Barış arasında kaldım geometri seviyem iyi, Eyüp B'den bitirdim. Çözenler varsa hangisi daha kaliteli?

Ucunu de yarim yamalakda olsa cozmustum. Orijinal de gayet guzel neden begenmedin anlamadim tam olarak.
3D'de daha zor soru tipleri var, bazi sorular ÖSYM standartinin cok ustunde ancak genele bakarsak cozmesi zevkli ve kaliteli bir kaynak. Ayrica kenan kara yapiyordu cozumleri ki bence bu cok buyuk bir arti.
Baris geometri de kisisel dusuncem degeri bilinmeyen bir kaynak, matematik soru bankasina gore cok daha fazla begenmistim ancak hatali sorular var. Yeni basimlarda duzeltildi mi bilmiyorum. Ben alacak olsam muhtemelen 3D'yi alirdim ancak sansin varsa baristan da bazi sorulara bakabilmeni tavsiye ederim.
Bilgi Sarmalı'ni çözmüş muydun? Geometrisi cok iyidir. Cozmediysen ona da bakmani tavsiye ederim. Tam olarak bitirdigim tek geometri kaynagidir kendisi.

Ucunu de yarim yamalakda olsa cozmustum. Orijinal de gayet guzel neden begenmedin anlamadim tam olarak.
3D'de daha zor soru tipleri var, bazi sorular ÖSYM standartinin cok ustunde ancak genele bakarsak cozmesi zevkli ve kaliteli bir kaynak. Ayrica kenan kara yapiyordu cozumleri ki bence bu cok buyuk bir arti.
Baris geometri de kisisel dusuncem degeri bilinmeyen bir kaynak, matematik soru bankasina gore cok daha fazla begenmistim ancak hatali sorular var. Yeni basimlarda duzeltildi mi bilmiyorum. Ben alacak olsam muhtemelen 3D'yi alirdim ancak sansin varsa baristan da bazi sorulara bakabilmeni tavsiye ederim.
Bilgi Sarmalı'ni çözmüş muydun? Geometrisi cok iyidir. Cozmediysen ona da bakmani tavsiye ederim. Tam olarak bitirdigim tek geometri kaynagidir kendisi.
Bilgi Sarmalı beğendim güzeldi. Analitik, Çember, Katı cisim kısmını çözdüm. TYT kısmını cozmedim. Orijinal bence güzel değil Geoda, 3D Seviyesinde bir yayınevi değil bana göre. AYT Matematikte de 3D bir gömlek üstünde Orijinalin. Barış ve 3D'nin çözümlerini Eyüp B'nin yapması çok büyük bir artı kazandırıyor. Yeni bir kaynak olması sebebiyle Barış alacağım gibi duruyor. Sınava yakın bir zamanda 3D Ayt geometri'nin AYT kısmını çözerim. Teşekürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı