3D TYT VDD nasıldır?

Wayx

Hectopat
Yer
LTFM
Merhaba, 12. sınıfa gidiyorum. Amacım temelden başlatan bir kamp bulmak. Mert Hoca’nın kampına başladım ancak pek fazla sarmadı. Bugün Eyüp B. Hoca’nın 3D VDD kampına baktım, ciddi ve güzel anlatıyor. Sizce hangisinden devam etmeliyim? Bu sene daha deneme çözmedim ancak biraz matematik temelim var. Temel seviye soru bankalarını çözebiliyorum.

Temeliniz varsa matematikde böyle orta düzeydeyseniz Eyüp b olur ama başlangıç seviyesi bıyıklı mat öneririm.

Merhaba, 12. sınıfa gidiyorum. Amacım temelden başlatan bir kamp bulmak. Mert Hoca'nın kampına başladım ancak pek fazla sarmadı. Bugün Eyüp b. Hoca'nın 3D vdd kampına baktım, ciddi ve güzel anlatıyor. Sizce hangisinden devam etmeliyim? Bu sene daha deneme çözmedim ancak biraz matematik temelim var. Temel seviye soru bankalarını çözebiliyorum.

Hocam temeliniz varsa kesinlikle 3D vdd yi öneririm bayağı güzel bir kitap yani iyi bir seçim güzeldir.

Merhaba, 12. sınıfa gidiyorum. Amacım temelden başlatan bir kamp bulmak. Mert Hoca'nın kampına başladım ancak pek fazla sarmadı. Bugün Eyüp b. Hoca'nın 3D vdd kampına baktım, ciddi ve güzel anlatıyor. Sizce hangisinden devam etmeliyim? Bu sene daha deneme çözmedim ancak biraz matematik temelim var. Temel seviye soru bankalarını çözebiliyorum.

3D vdd candır.

Merhaba, 12. sınıfa gidiyorum. Amacım temelden başlatan bir kamp bulmak. Mert Hoca’nın kampına başladım ancak pek fazla sarmadı. Bugün Eyüp B. Hoca’nın 3D VDD kampına baktım, ciddi ve güzel anlatıyor. Sizce hangisinden devam etmeliyim? Bu sene daha deneme çözmedim ancak biraz matematik temelim var. Temel seviye soru bankalarını çözebiliyorum.

Biraz temeliniz varsa 3D VDD çözebilirsiniz. Çok iyi bir kaynaktır.

Babadır, temel seviye soru bankaları çözebiliyorumdan kastınız eğer TYT'yi bir kere bitirmiş ve bir üst düzeye geçmek ise 3D VDD birebir ama konu eksiğiniz fln varsa zorlar. Temelim var demişsiniz aynı zamanda temelden başlatan bir kamp arıyorum demişsiniz. Eğer mat netleriniz geometrisiz 20 civarında ise 3D VDD'yi tavsiye ederim ama değilse başka hocalara bakmanıza öneririm. Daha sonra Eyüp b'ye dönersiniz. Ben de VDD den köklü sayılara kadar zorlana zorlana geldim. Şimdi Mert Hocadan izliyorum sonra da geri dönüp 3D VDD'yi bitireceğim. Mert hocayı beğenmediyseniz Tunç Kurt'a bakabilirsiniz, ben baktım Mert hocadan daha temel anlatıyor bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı