3D yazıcı alınır mı? Yoksa 3D yazıcı baskı yapan yer mi?

Durun hemen sallamayın öyle, 2 tane 3 boyutlu yazıcım var çizim de yapabiliyorum. Kaliteli bir makine almazsanız baskı kalitesiz olacaktır ve 20x20 Tab'la ile o iş zor olur. İyi bir yere yaptır. Alsan bile işin inceliklerini öğrenene kadar çok malzeme(filament) israf edeceksin baskıcıdan daha pahalıya bile denk gelebilir. Bu arada bastığınız şeyi giyemezsiniz çok konforsuz olur.
Giymek istediğim şu bur arada pc den çiziyorum

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    6,1 KB · Görüntüleme: 77
Ben de merak salmıştım zamanında, piyasadaki ucuz yazıcılardan Creality Ender 3 mü ne vardı en uygun ve kolay baskı alabilme anlamında, ilk başta filament de alacaksınız ve muhtemelen ilk aldığınız filamentin bir kısmı boşa gidecek. Tasarım yapmayı bilmiyorsanız tasarımlar için Thingiverse gibi sitelerden yararlanmanız gerek. Daha birçok ayrıntı var, internette konuyla ilgili ne bulabiliyorsanız okuyun, izleyin, öyle karar verin bu işin altından kalkıp kalkamayacağınıza.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı