3D yazıcı için filament önerisi

O benim için sorun değil açıkçası çünkü 2.eline baktığım kadarı ile onlar bile 4300-4400₺ seviyesinde burada.

360₺ ye beyaz porima filament aldım teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
Hocam Lithophane yapmayı düşünüyorsanız sıcak beyaz filament almanızı öneririm. Porima'nın beyaz filamentleri soğuk beyaz renkte.
Ne gibi bir sorun var bu yazıcıda üzücek kadar internetten araştırıp sipariş geçtim dün akşam herkes olumlu yorumlar yapmıştı harici bir yazıcıda bulamadım bu fiyatta.
Hocam her türlü sorun var. Gerçekten aldığıma bin pişman oldum. Şuan en azından Ender 3 pro almış olsaydım aklımdaki bir sürü güzel şeyi yapmış olurdum ve muhtemelen yazıcıya verdiğim parayı fazlasıyla kazanmış olurdum. Buarada ben de V2 var. Siz V3 P90 sipariş ettiyseniz o farklı. V3'de bazı problemleri çözdük leri vs söyleniyor ama yine de Ender 3'e göre topluluğu çok daha dar ve pek güvenilir bir marka değil. Bu yüzden alabiliyorsanız mutlaka Ender 3 alın.

Soğuk beyaz benim için daha iyi olur, iptal edip ender 3Neo aldım sabah.

Bluer yeni başlamak için en kötü makine olabilir. Benim aldığımda dönemde parçalar fabrikasyon olarak yamuk gelmişti. En son bayağı kanırtarak düzeltmiştim. Filament olarak Porima iyidir. Yıllardır kalitesini bozmayan nadir markalardan birisi. Ender 3 Neo güzeldir. Hayırlı olsun.

Hocam sizin son durum nedir? hala o makina ile idare etmeye mi çalışıyorsunuz yoksa artık bıraktınız veya yeni yazıcı mı aldınız?

Baktığın fiyat 0.5kglığı olabilir dikkat et.
Onunda fiyatları zamlanmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…