3D Yazıcı ile satış yapmak

fefekorkmaz

Centipat
Katılım
12 Kasım 2024
Mesajlar
72
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler hocam,

Biz üç arkadaş 3D işine girmek istiyoruz. Elimizde birkaç ürün fikri var, bende de yazıcı var ama nasıl, nereden satarsak yasal olur, vergi sıkıntısına girmeyiz bilemedik. Daha önce deneyeniniz, hakkında bir cümle bile bilgisi olanınız varsa aydınlatırsanız çok seviniriz.

Ben evde baskı alacağım, arkadaşlar da boyayacak ama internetten satmak istiyoruz. Gelir çok düşük olacak, çok büyük bir ihtimal. O yüzden üç kuruşun da vergisi alınır mı bilemedim (elde edilen her kazanç vergiye tabi diye gördüm ama).

Seçeneklerimiz ya şirket açmak ya da Esnaf Vergi Muafiyeti. Ama üç durum da zor gibi. Sizce ne yapmalı?
 
Shopier üzerinden sayfa açın güzel çekimler ile instagram'da sponsorlu gönderi atarak satış yaparsınız diye düşünüyorum. Şimdilik başlangıç tavsiyem budur.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı