3D yazıcı kullanmaya çalışırken hata veriyor

garides35

Kilopat
1738614280945.png

Şöyle bir hata çıkıyor sorun ne olabilir?

Dilimleme yaptığınız 3D yazıcı uygulamasından kendi 3D yazıcınızı doğru bir şekilde şeçtinizmi.

Yazıcın A1 ve indirdiğin model P1 ile basılmış. A1 yazıcını seçersen sorun olmayacaktır.

Bugün ilk defa kullanıyorum evet yukarıdan kendi yazıcı modelimi sectikten sonra düzeldi birkaç sorum daha olacak her baskıya başladıgımda yeniden kalibrasyon yapıyor ve 3-4 dakika böyle sürüyor ve filament akıtıyor baskıya baslamadan bunları yapması normal mi?

Bugün ilk defa kullanıyorum evet yukarıdan kendi yazıcı modelimi sectikten sonra düzeldi birkaç sorum daha olacak her baskıya başladıgımda yeniden kalibrasyon yapıyor ve 3-4 dakika böyle sürüyor ve filament akıtıyor baskıya baslamadan bunları yapması normal mi?
Evet normal hocam kalibrasyon her baskidan once gerekli filament akitmasi ile de nozulu temizliyor.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam vallahi ilk defa kullanıyorum yabancıyım çoğu konuya teşekkürler.

Yazıcınız geldi mi hocam.
Hocam simdi goruyorum mesajinizi kusura bakmayin gec cevap veriyorum. Evet geldi filamentlerden bir gun sonra yazici da elime gecti cok sukur. Vallaha eglenceli alet surekli baski aliyorum filamentler bitmek uzere :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı