3D yazıcı nasıl yapılır?

cagdasuino

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 9300| GTX 1050 | 16 GB DDR4 | WD 1 TB HDD | ADATA LEGEND 800 M.2 SSD| İNTEL UHD 630 | Win11 and MacOS Monterey
Hocalarım merhaba bu yaz 3D yazıcı yapmak istiyorum bilgim var elektronik ve yazılım kısmında ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
Maliyet olarak ne çıkar?

Voron, RatRig, Rolohaun'un dizaynlarına bakabilirsiniz. Piyasadaki aynı işleve sahip çoğu yazıcıdan daha pahalıya mal olacaktır. Ama bir hobi gibi düşünebilirsiniz. Tek artısı ilerileyen zamanlarda daha kolay upgradeleyebilmeniz.

Hocalarım merhaba bu yaz 3D yazıcı yapmak istiyorum bilgim var elektronik ve yazılım kısmında ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
Maliyet olarak ne çıkar?
30 euro gümrük limiti geldiğinden yazıcı toplamak imkansız, yinede bakmak istiyorum dersen voron veya vzbot guide'larına bakabilirsin.
Piyasadaki aynı işleve sahip çoğu yazıcıdan daha pahalıya mal olacaktır.
katılmıyorum, combosuz p1s fiyatına vz235 topladım.

ben 8 ayda topladım, 2 ay önce falan bitirdim yazıcıyı komple. fakat yurt dışından sipariş etmem gereken pahalı parçaların hepsi hali hazırda elimde vardı gümrük yasası gelmeden önce farklı bi yazıcı için satın almıştım.

ayrıca şuan satmayı düşünüyorum, bambulab'a geçeceğim. inanki çıkardığı ses deli ediyor insanı, her ne kadar sıkıntısız 800mms 80k'da kullansan bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı