Nargile gibi elektronik sigara önerisi

Kerimmmmm

Decapat
Daha fazla  
E-sigara almak istiyorum. Sigara kullanan birisi değilim. Bu şeye çok para harcamak istemiyorum. En fazla toplam 3K hadi olsun 3.5k bütçem var.
Yanında coil falan almak gerekiyormuş. Hepsi dahil en fazla 3.5k verebilirim. Ne önerirsiniz? Çok uğraştırıcı olsun aç tamir et cart curt istemiyorum.

Nargile içimi olarak kullanacağım, duman seviyorum aroma daha arka planda kalıyor. kötü olmadığı sürece önemli değil. Elime aldığım gibi çok kullanırım elimden düşmez sağlam bir şey istiyorum. Şu ana kadar IPX80 ve Nord 5 baktım hepsine coil 10 gün dayanır yanında almanız lazım falan diyorlar. Detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

Nargile gibi tat istiyorsan, vozol gibi kullan at elektronik sigaralara bakabilirsin. Halk adında puff deniyor ama normalde adları nedir bilmiyorum. eskiden 4-5-10 bin çekim olurdu artık 40 bin çekim gibi yüksek kapasiteleri var 1 ay götürüyorlar. Fiyatları da 800-900 arası değişiyor. Büyük olan e-sigaralara kaşı nokia kadar ufak oluyorlar böylece her yerde rahatlıkla içebiliyorsun.

IPX 80 kullanabilirsin bendeki cihazın coillerinin 1 tanesi 6 ay diğeri 1.5 ay gitti coil aldığmda 1 tanesini kullanırken sattım. Ekonomik olması için DRAG X mod ve ZEUS X atomizer alıp sarım yapmayı öğrenirsen 5 coile 1000 küsur lira vermektense 8 tel 3 paket pamuğa 1400 verip 1.5 sene belki 2 sene kullanırsın ayrıca sarımlı cihazdan alacağın buhar çok daha fazla olacaktır ve bunun yanında tadı da daha güzel olacaktır. Alıştığın zaman sarım yapmak daha basit oluyor ve coile göre çok daha ekonomik oluyor. Coilli cihazlarda pod dediğimiz yani IPX80 ve NORD 5 gibi cihazların coili 5'li satılıyor hepsi ortalama 2 ay gitse 10 ay sürer bitmesi ki bazen 1 haftaya da yanabiliyor. Sarımlı cihazda yansa bile hemen değiştirip eski performansı ile devam edebilirsin.

Öneri için

Nargile gibi tat istiyorsan, Vozol gibi kullan at elektronik sigaralara bakabilirsin. Halk adında puff deniyor ama normalde adları nedir bilmiyorum. Eskiden 4-5-10 bin çekim olurdu artık 40 bin çekim gibi yüksek kapasiteleri var 1 ay götürüyorlar. Fiyatları da 800-900 arası değişiyor. Büyük olan e-sigaralara kaşı Nokia kadar ufak oluyorlar böylece her yerde rahatlıkla içebiliyorsun.

Öneri için teşekkürler ama Vozol gibi ürünler bana dayanmıyor e-sigaralar Vozol'lara nazaran daha sağlam oluyor.

IPX 80 kullanabilirsin bendeki cihazın coillerinin 1 tanesi 6 ay diğeri 1.5 ay gitti coil aldığmda 1 tanesini kullanırken sattım. Ekonomik olması için drag X mod ve zeus X atomizer alıp sarım yapmayı öğrenirsen 5 coile 1000 küsur lira vermektense 8 tel 3 paket pamuğa 1400 verip 1.5 sene belki 2 sene kullanırsın ayrıca sarımlı cihazdan alacağın buhar çok daha fazla olacaktır ve bunun yanında tadı da daha güzel olacaktır. Alıştığın zaman sarım yapmak daha basit oluyor ve coile göre çok daha ekonomik oluyor. Coilli cihazlarda pod dediğimiz yani IPX80 ve Nord 5 gibi cihazların coili 5'li satılıyor hepsi ortalama 2 ay gitse 10 ay sürer bitmesi ki bazen 1 haftaya da yanabiliyor. Sarımlı cihazda yansa bile hemen değiştirip eski performansı ile devam edebilirsin.

Açıkçası çok uğraşmak istemiyorum. Ben basit bir insanım tuşuna basar içerim. Zeus X atomizer baktığımda 2.5k bir fiyat çıkıyor. Neredeyse IPX80 parası. Drag X dediğini ise bulamadım. Her şeyiyle toplam en fazla 3.5k olsun ve uğraşmayayım istiyiyorum.

Öneri için.

Öneri için teşekkürler ama Vozol gibi ürünler bana dayanmıyor e-sigaralar Vozol'lara nazaran daha sağlam oluyor.

Açıkçası çok uğraşmak istemiyorum. Ben basit bir insanım tuşuna basar içerim. Zeus X atomizer baktığımda 2.5k bir fiyat çıkıyor. Neredeyse IPX80 parası. Drag X dediğini ise bulamadım. Her şeyiyle toplam en fazla 3.5k olsun ve uğraşmayayım istiyiyorum.

İkinci el alacaksın zaten sıfırlarla ikinci eller arasında elektronik sigaralrda kozmetik dışında bir fark olmuyor. Ayrıca elin alışınca sarım yapması zevkli ve kolay oluyor ayrıca da ekonomik oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı