3D yazıcı önerisi

Darkista

Centipat
Daha fazla  
3D printer almak istiyorum ancak nelere dikkat edip almalıyım bilmiyorum ayrıca, küçük parçalar bastıracağım bildiğim kadarıyla küçük baskıları her makine basamıyor. (bütçem belli).

Son düzenleyen: Moderatör:
3D printer almak istiyorum ancak nelere dikkat edip almalıyım bilmiyorum ayrıca, küçük parçalar bastıracağım bildiğim kadarıyla küçük baskıları her makine basamıyor. (bütçem belli).
Bambulab a1 tercih edin, metatech üzerinden alırsanız iyi olur resmi distrübitör. creality cihazlara para verme.

@emin.gunay arkadaş bütçe belirtmemiş, ilk yazıcısı olacak. Böyle bütçede hele ki ilk kez bu alana girecekler için Bambu Lab markası oldukça çok öneriliyor. En hızlısı olduğu için değil uzunca süre sorun çıkartmadığı, çözmesi kolay olduğu, kullanıcı dostu olduğu için. Yurt dışında da birçok incelemesine baktım, kendi alanı için alınabilecek en iyi yazıcıları üretiyorlar. 21-22k gibi bütçeye çıktıktan sonra da ABS baskısı alınacaksa P1P alınıp panelleri de kapatılabilir. ABS hiç girilmeyecekse A1 işini gayet görür. 17k bandına alınabiliyor. 🙂

Ofiste Creality serisi evde Bambu serisini kullanıyorum. Baskı kalitesi için yorum yapmayacağım çünkü birden çok etken devreye giriyor fakat cihaz kalitesi için kesinlikle Bambu öneririm. Bütçe belirtilmediği için bir seri söylemek zor ama marka olarak Bambu tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı