3D yazıcı almak istiyorum. Pek param yok en fazla 10 bin TL (piyasa hakim değilim bu para az mı çok mu bilmiyorum). Hızlı olsun yeter, renkli olsa tabii iyi olur da bu fiyata mümkün mü bilemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bulabilirsen Bambu Lab A1 bulmaya çalış.
Olmazsa ELEGOO neptune 4 Pro.
2. El bambu lab a1 al derim. Başlangıç için en uygunu o.A1 18 bine var A1 mini de 13 bine (ELEGOO neptune 4 Pro de 13 bin). Sahibinden belki bakabilirim de güvenilir mi sizce? Az para da değil 10 bin civarı.
2. el Bambu Lab A1 al derim. Başlangıç için en uygunu o. 400 500 saat kullanım ideal.
Dikkat etmem bir konu var mı 2. el alırken?
Dikkat etmem bir konu var mı 2. el alırken?
Yaşadığım yerde de bulamadım lab a1. ELEGOO neptune 4 Pro 2. el mantıklı mıdır?
Başka 2. el olunca daha uygun olan iyi bir yazıcı var mı?Kaç saat baskı alındığını sor.
Olabilir. Ama ELEGOO neptune 4 biraz daha zor bir yazıcı.
Başka 2. el olunca daha uygun olan iyi bir yazıcı var mı?
Daha zor derken modeli aktarma başlatma vesaire olarak mı? Uygulaması falan olmuyor muydu bunların birkaç videoda öyle görmüştüm. (bilgisizliğim için tekrar özür dilerim). ELEGOO neptune 4 Pro bulabildim yakınımda 150 saat 8000TL.Kaç saat baskı alındığını sor.
Olabilir. Ama ELEGOO neptune 4 biraz daha zor bir yazıcı.
Daha zor derken modeli aktarma başlatma vesaire olarak mı? Uygulaması falan olmuyor muydu bunların birkaç videoda öyle görmüştüm. (bilgisizliğim için tekrar özür dilerim). ELEGOO neptune 4 Pro bulabildim yakınımda 150 saat 8000TL.