3D yazıcı önerisi

berat7887

Yoctopat
Daha fazla  
Ben hobi amaçlı Creality Ender 3 V3 SE almayı düşünüyorum ama çevremden bana sorun çok çıkartır dediler. Ben açıkçası öğrenmek istiyorum. Kullanan birisi objektif Bir şekilde deneyimlerini aktarırsa çok sevinirim. Yaşadığınız sorunları duymak isterim.

ELEGOO neptune 4 veya Pro modeli. Bütçen çıkarsa Bambu Lab A1.

Bambu Lab A1 ne gibi artıları var parçaları kolay bulunur mu?

Hocam ben Creality'de incelmelerinde övüyorlardı yani şu an çok kararsız kaldım Bambu Lab A1 de stok bulamadım ve bir de biraz bütçemi aşıyor

Hocam ben Creality'de incelmelerinde övüyorlardı yani şu an çok kararsız kaldım Bambu Lab A1 de stok bulamadım ve bir de biraz bütçemi aşıyor

KE ve SE modelleri bana içlerinden parça çalınmış gibi geliyor. Tek Z motoru koymaları bile buna örnek. Bu sebeple ELEGOO neptune 4 Pro modelinede yönelebilirsin. Fakat alabilrisen Bambu Lab A1 al.

Hocam peki elegoo Neptün’e 4 pro da renkli baskı yapabiliyormuşuz ve crealitye kıyasla daha mantıklı geldi çünkü 500 mm/s destekliyormuş o fiyata baya ilginç geldi

Hocam peki ELEGOO Neptün'e 4 Pro da renkli baskı yapabiliyormuşuz ve Creality'e kıyasla daha mantıklı geldi çünkü 500 mm/s destekliyormuş o fiyata bayağı ilginç geldi

Neptune 4 de renkli baskı özelliği yok. 500mm/s hız olayı biraz kandırmaca. Bakman gerekenler ivmelenme ve jerk ayarları. Fakat genel olarak f/p bir model. Bende kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…