3D yazıcı önerisi

Ben başlangıç için en iyii model olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Uğraştıracak bir modelle öğrenmek çok daha iyi oluyor. a1 tamamen plug and play bir yazıcı. Ciddi anlamda hiç bir şey öğretmiyor kullanıcıya. En iyi ve en kolay sonucu veriyor.
Gereksiz angarya işlerle uğraşmak istenmiyorsa en iyisi. Ben yazıcı kullanma profesörü olmak istemiyorum. Üreteceğim ürünleri hızlı sorunsuz üretmek istiyorum.

Fikirleriniz için teşekkür ederim ben şu anlık öğrenmek için alıyorum ve sorunlarla uğraşmayı seven birisiyim o yüzden Creality Ender 3 V3 SE aldım deneyimleyeceğim eğer deneyimlerimi öğrenmek isteyen olursa söyleyebilirim hepinize iyi günler dilerim.

Gereksiz angarya işlerle uğraşmak istenmiyorsa en iyisi. Ben yazıcı kullanma profesörü olmak istemiyorum. Üreteceğim ürünleri hızlı sorunsuz üretmek istiyorum.
Evet haklısın ama bambu da sorunsuz değil. Onda da sorun çıkıyor. Ben de a1 kullanıyorum şu anda ve daha öncesinde hiç yazıcı kullanmamış olsam karşılaştığım hiç bir sorunu çözemezdim. Hangi ayarları yaptığımda baskıda hangi tepkiyi alacağımı bilemezdim. Bön bön bakardım ben şimdi ne yapacağım diye. Şimdi en azından baskıda sorun yaşadığım zaman sorunun ne olduğunu anlayıp düzeltebilecek kadar biliyorum.

Yoksa dediğim gibi, plug and play sadece telefondan kullanılabilen çok çok basit bir sistem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı