Ben hobi amaçlı Creality Ender 3 V3 SE almayı düşünüyorum ama çevremden bana sorun çok çıkartır dediler. Ben açıkçası öğrenmek istiyorum. Kullanan birisi objektif bir şekilde deneyimlerini aktarırsa çok sevinirim. Yaşadığınız sorunları duymak isterim.
Ben başlangıç için en iyii model olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Uğraştıracak bir modelle öğrenmek çok daha iyi oluyor. a1 tamamen plug and play bir yazıcı. Ciddi anlamda hiç bir şey öğretmiyor kullanıcıya. En iyi ve en kolay sonucu veriyor.Başlangıç için en iyi model. Hiç bir yazıcı kusursuz değildir fakat kullanması en kolay yazıcılardan.
Ben başlangıç için en iyii model olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Uğraştıracak bir modelle öğrenmek çok daha iyi oluyor. A1 tamamen plug and play bir yazıcı. Ciddi anlamda hiçbir şey öğretmiyor kullanıcıya. En iyi ve en kolay sonucu veriyor.
Anlatmak istediğim de o aslında. Bambu ile başlasam muhtemelen bir hata verdiği zaman bakardım şimdi ne yapacağım diye. Çünkü öğrettiği bir şey yok. Telefondan modeli seç, yazdıra bas ve bekle. Hiç bir ayar yapma, hiç bir ayar değiştirme, dilimleme programı bile kullanmana gerek yok. Her şey otomatik. Yazıcının hangi ayarını değiştirdiğinde, baskı ne tepki veriyor hiç bir şey öğrenemiyorsun.O şekilde insanı yazıcıdan soğutabilir hocam. Özellikle bazı sorunlar gerçekten illalah ettirmişti beni. Kullanım kolaylığıda önemli bir konu şahsen. Yazıcı ile uğraşmak isteyen zaten bambuya bulaşmaz.
Elindeki 3d yazıcı boşuna durmuyor. Hemen kumpasını eline al ve ölç, biç, çiz ve bas!anları turan plastik parçada çatlakları göremedim.
Sorun şu ki geçici çözümle o parçayı tutturmayı başardım. Kırık yerler tam da vida yuvalarının olduğu yerde. İyice sorun çıkarttığında ilgilenirim veya başka bir 3D baskı işi yapan birinden basmasını isterim. Maalesef çizim yeteneklerim şu an zayıfAnlatmak istediğim de o aslında. Bambu ile başlasam muhtemelen bir hata verdiği zaman bakardım şimdi ne yapacağım diye. Çünkü öğrettiği bir şey yok. Telefondan modeli seç, yazdıra bas ve bekle. Hiç bir ayar yapma, hiç bir ayar değiştirme, dilimleme programı bile kullanmana gerek yok. Her şey otomatik. Yazıcının hangi ayarını değiştirdiğinde, baskı ne tepki veriyor hiç bir şey öğrenemiyorsun.
İnanılmaz kolay bir sistem ama "Bence" öğrenmek için hiç iyi değil.
Elindeki 3d yazıcı boşuna durmuyor. Hemen kumpasını eline al ve ölç, biç, çiz ve bas!
Yani evet öyle sayılır. Kendine kapalı bir sistem. Fakat zaten bu tarz yazıcıları genelde hobi için yapacak kişiler alıyor. Bir kaç ay sonrada satılığa çıkartıyor. Genelde böyle gözlemledim. Operatörlük yazıcıdan çok daha önemli bir şey bana görede. Deneyim burada işin içine giriyor.Anlatmak istediğim de o aslında. Bambu ile başlasam muhtemelen bir hata verdiği zaman bakardım şimdi ne yapacağım diye. Çünkü öğrettiği bir şey yok. Telefondan modeli seç, yazdıra bas ve bekle. Hiç bir ayar yapma, hiç bir ayar değiştirme, dilimleme programı bile kullanmana gerek yok. Her şey otomatik. Yazıcının hangi ayarını değiştirdiğinde, baskı ne tepki veriyor hiç bir şey öğrenemiyorsun.
İnanılmaz kolay bir sistem ama "Bence" öğrenmek için hiç iyi değil.
Elindeki 3d yazıcı boşuna durmuyor. Hemen kumpasını eline al ve ölç, biç, çiz ve bas!
Belki internette arasan bulabilirsin bile o parçanın modelini. Yine de bir araştırmanı öneririm.Sorun şu ki geçici çözümle o parçayı tutturmayı başardım. Kırık yerler tam da vida yuvalarının olduğu yerde. İyice sorun çıkarttığında ilgilenirim veya başka bir 3D baskı işi yapan birinden basmasını isterim. Maalesef çizim yeteneklerim şu an zayıf
Sorun şu ki geçici çözümle o parçayı tutturmayı başardım. Kırık yerler tam da vida yuvalarının olduğu yerde. İyice sorun çıkarttığında ilgilenirim veya başka bir 3D baskı işi yapan birinden basmasını isterim. Maalesef çizim yeteneklerim şu an zayıf
Sorun şu ki geçici çözümle o parçayı tutturmayı başardım. Kırık yerler tam da vida yuvalarının olduğu yerde. İyice sorun çıkarttığında ilgilenirim veya başka bir 3D baskı işi yapan birinden basmasını isterim. Maalesef çizim yeteneklerim şu an zayıf