Değişken katman yüksekliği bir sekme vardı oradan uç kısmında hızı azalttım duvar sayısını 10'a çıkardım. Sanırım sorun çözüldü baskı bittiğinde bir resim atarım.
Ufak kesitler için ayarlamış olduğun hız fazla olabilir, o durumda alt katmanlar tam sertleşmediği için yığılma yapmış olabilir. O kesitlerde hızın daha düşük ve soğutmanın iyi olması lazım.
Bu arada o C mengeneler kısa sürede kırılıyor.
Pressure advance ve flow rate ayarların hakkında bir şey diyemem, kalibrasyonlu halleri öyle ise OK ama flow rate'e gene de bakardım.
2 parçayı bir birine yapıştırdıktan sonra sabit tutması için lazımdı dediklerini göz önüne alarak baskıyı yeniden oluşturacağım yardımın için teşekkürler.
Sorun sadece üst kısımdaysa orada lokal olarak da hızı azaltabilirsin ya da ufak kesitler için olan hızı düşürebilirsin, Creality Print kullanmadığım için yönlendiremem ama diğerlerinde olduğuna göre onda da vardır bu tip ayarlar.
Değişken katman yüksekliği bir sekme vardı oradan uç kısmında hızı azalttım duvar sayısını 10'a çıkardım. Sanırım sorun çözüldü baskı bittiğinde bir resim atarım.