Valorant silah,cs go ,bıçak yaparak satabilirsinMerhaba, sorum budur pasif gelir olarak hem hobi eğlenerek hem de bu işin ticaretini yapabilir miyim?
Pasif gelirden kastınız Trendyol, Hepsiburada vb. sitelerde ürün satmak ise bunlar için vergi mükellefi olmanız gerekir. Daha basit bir sitede satacaksanız denenebilir, hatta isteğe göre bir şeyler basarsanız iyi kazandırabilir.
Valorant silah, CS:GO, bıçak yaparak satabilirsin.
Pasif gelirden kastınız Trendyol, Hepsiburada vb. sitelerde ürün satmak ise bunlar için vergi mükellefi olmanız gerekir. Daha basit bir sitede satacaksanız denenebilir, hatta isteğe göre bir şeyler basarsanız iyi kazandırabilir.
Ne için 18-26?Vergi mükellefi için 18-26 değil mi?
Ne için 18-26?
Vergi mükellefi dediğim şey bir mali müşavirle birlikte çalışmak, yaptığın işi dükkan açmış gibi göstermek yani. Bundan dolayı da her ay devlete vergini veriyorsun. 18-26 olayını anlamadım ancak 18-29 yaş için genç girişimci istisnası veriyorlar.Gerekli yaş aralığı mı neydi 2 yıl onu demiyor musunuz?
Vergi mükellefi dediğim şey bir Mali müşavirle birlikte çalışmak, yaptığın işi dükkan açmış gibi göstermek yani. Bundan dolayı da her ay devlete vergini veriyorsun. 18-26 olayını anlamadım ancak 18-29 yaş için genç girişimci istisnası veriyorlar.
Bilgim var tabii ki bu işi yapıyorum da biraz karışık. Çok kazanırsanız vergi çok çıkar az kazanırsanız sadece damga parası verirsiniz öyle diyeyim. Damga parası da şu anlık aylık 195 TL. Genç girişimci istisnası da sene sonunda geçtiğimiz yıl için çıkan kârdan devletin alacağı payı düşürmeye yarıyor.Anladım tam olarak ne kadar bilginiz var mı?
Bilgim var tabii ki bu işi yapıyorum da biraz karışık. Çok kazanırsanız vergi çok çıkar az kazanırsanız sadece damga parası verirsiniz öyle diyeyim. Damga parası da şu anlık aylık 195 TL. Genç girişimci istisnası da sene sonunda geçtiğimiz yıl için çıkan kârdan devletin alacağı payı düşürmeye yarıyor.
Bilgim var tabii ki bu işi yapıyorum da biraz karışık. Çok kazanırsanız vergi çok çıkar az kazanırsanız sadece damga parası verirsiniz öyle diyeyim. Damga parası da şu anlık aylık 195 TL. Genç girişimci istisnası da sene sonunda geçtiğimiz yıl için çıkan kârdan devletin alacağı payı düşürmeye yarıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.