3D yazıcıyla yeni başlayanlar ne almalı?

Son düzenleme:
Filament takımı derken neyi kast ettin? Tam anlamadım.

Bende bundan şüphelenmiştim takmak anlamında yani filamenti takmak olsun kullanım kılavuzunda var mı? Bir de çoklu filament takabilir miyim 2 tane gibi.

Bende bundan şüphelenmiştim takmak anlamında yani filamenti takmak olsun kullanım kılavuzunda var mı?
Hocam bilmiyorum. Fakat zaten video izlerseniz çok basit yapması. Halledersiniz.

Bende bundan şüphelenmiştim takmak anlamında yani filamenti takmak olsun kullanım kılavuzunda var mı? Bir de çoklu filament takabilir miyim 2 tane gibi.

Bir de fazla filament takıp, renkli baskı almak istiyor isen combo moddelere bakın.

Ha siz 1 den fazla filament takacaksınız hocam. Siz ilk yazdığınızda normal filament takma dediniz. Çoklu filament için combo modellerine bakman lazım. Ya da ayrı olarak AMS alman lazım.

Son düzenleme:
@GsFrankenstein @yusuf7878 fiyatlara baktım 3K falan değişiyor ancak sabırsız biriyim para 1 yıla birikir diye düşünüyorum o yüzden yeni modeller çıkarsa fiyat düşer diye de düşündüm en kötü pahalı alacağız yapacak bir şey yok hayır nasıl bir hayırsızsa alınca koyacak yerde bulamadım. 7k değişiyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…