3D yazıcıyla yeni başlayanlar ne almalı?

• Konuyu başlatan LiXR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 409
Son düzenleme:
Filament takımı derken neyi kast ettin? Tam anlamadım.

Bende bundan şüphelenmiştim :) takmak anlamında yani filamenti takmak olsun kullanım kılavuzunda var mı? Bir de çoklu filament takabilir miyim 2 tane gibi.

Bende bundan şüphelenmiştim :) takmak anlamında yani filamenti takmak olsun kullanım kılavuzunda var mı?
Hocam bilmiyorum. Fakat zaten video izlerseniz çok basit yapması. Halledersiniz.

Bende bundan şüphelenmiştim :) takmak anlamında yani filamenti takmak olsun kullanım kılavuzunda var mı? Bir de çoklu filament takabilir miyim 2 tane gibi.

Bir de fazla filament takıp, renkli baskı almak istiyor isen combo moddelere bakın.

Ha siz 1 den fazla filament takacaksınız hocam. Siz ilk yazdığınızda normal filament takma dediniz. Çoklu filament için combo modellerine bakman lazım. Ya da ayrı olarak AMS alman lazım.

Son düzenleme:
@GsFrankenstein @yusuf7878 fiyatlara baktım 3K falan değişiyor ancak sabırsız biriyim para 1 yıla birikir diye düşünüyorum o yüzden yeni modeller çıkarsa fiyat düşer diye de düşündüm en kötü pahalı alacağız yapacak bir şey yok :D hayır nasıl bir hayırsızsa alınca koyacak yerde bulamadım. 7k değişiyormuş...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı