3Dmark test sonuçları

• Konuyu başlatan 72837
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 14.155
Buradaki RUN yazısına tıkladım sadece.

Ekran Görüntüsü (1059).jpg
Ekran Görüntüsü (1060).jpg

Zamanında HD 7870 almayı düşünüyordum. Nvidia'ya pek sıcak bakmıyordum. Bundan önce 3 AMD ekran kartı kullandım. Nvidia'ya geçtikten sonra AMD ile takıldığım günlere üzüldüm. Çok daha farklı bir şey Nvidia. Dilerim siz de istediğiniz ekran kartını alırsınız. Benim sistemim bu şekilde. O ekran kartı için çok uğraştım. Çok da güzel bir sistemim yok yani.

936059_917544601605845_4434444662512266423_n.jpg

Bazı cihazlarda Görüntü bağdaştırıcısı yanıt vermeyi kesti gibi sorunlar oluyor. Bunları teknik servis bile çözemiyor. Nvidia yazılım olarak daha iyi. Ben ürünü taktığımdan beri en ufak sorun yaşamadım. AMD böyle değildi. Her gün ayrı sorunla uğraşıyordum. HD 7670m ekran akrtı olan cihazımda en güncel sürücüyü yüklediğim halde HD 7600m series şeklinde görünüyor. Bu bile yeterli benim için.

Bazı cihazlarda Görüntü bağdaştırıcısı yanıt vermeyi kesti gibi sorunlar oluyor. Bunları teknik servis bile çözemiyor. Nvidia yazılım olarak daha iyi. Ben ürünü taktığımdan beri en ufak sorun yaşamadım. AMD böyle değildi. Her gün ayrı sorunla uğraşıyordum. HD 7670m ekran akrtı olan cihazımda en güncel sürücüyü yüklediğim halde HD 7600m series şeklinde görünüyor. Bu bile yeterli benim için.

Her zaman AMD nin kartlarını daha performanslı bulurum ama hata sonucu garantiye gönderdiğim kart aynı hatayı yine verince (kartı yenisiyle değiştirmişler) AMD den biraz soğudum. Bendeki de görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatasıydı :D. Ama tabii ki bu, AMD nin her kartının sorunlu olduğu anlamına gelmez.

Bir ürün bir üründür. Ben çalışan biri benimle düzgün konuşmadığı için Gold mağazasından alışveriş yapmayan biriyim. Abartıyor olabilirim ama benim için bundan sonra Nvidia.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı