3DMax ve Oyun Amaçlı Laptop

Daha fazla  
3DMax ve oyun amaçlı bir laptop alacağım victor bilgisayardan bir laptop baktım hoşuma gitti ama markayı tanımadığım için sizlere sormak istedim nedir victor nasıldır ?

Modelin adını veya linkini paylaşır mısın önce.
Gamer 15 ınch G451 - VIC-G451K 2244 TL

Intel Core i7 4710MQ 2.5 Turbo 3.5 GHz 6 MB Quad Core
BELLEK- 1 8 GB SODIMM 1600 MHz DDR3

BELLEK-2 8 GB SODIMM 1600 MHz DDR3
500 GB 5400 RPM SATA 2.5" HDD ( Bende 1tb hdd olduğu için 500GB yeter bana )
mSATA yok
2 GB DDR3 nVIDIA GTX 850M 128Bit Optimus, PhysX
15.6” (39.62cm) Full HD Parlak IPS (1920x1080) 16:9 panel
High Definition (HD) Ses ve Creative Sound Blaster Cinema Ses Paketi
8X DVD+/-R/RW/4X +DL Super-Multi Slim Dual Layer Yazıcı
2MPxl HD Kamera
Intel 3160AC Wi-Fi + Bluetooth 4.0

Bu markanın bazı modellerinde fan ile ilgili bir problem duymuştum. Alacağın modeli araştır. Daha önce sorun var mı emin ol.

İşlemcisi gayet güzel. Fakat SSD olmadan olmaz. Mutlaka SSD ekle, konfigüre kısmından mSata bile seçebiliyorsun. Ekran kartı da orta derecede idare eder seni 3DS MAX'te.

2.504 Lira
pccc.jpg

Bu markanın bazı modellerinde fan ile ilgili bir problem duymuştum. Alacağın modeli araştır. Daha önce sorun var mı emin ol.

İşlemcisi gayet güzel. Fakat SSD olmadan olmaz. Mutlaka SSD ekle, konfigüre kısmından mSata bile seçebiliyorsun. Ekran kartı da orta derecede idare eder seni 3DS MAX'te.

Eki Görüntüle 33174
Orta derece derken ? ve ne gibi sorunları var araştırdım ama bişey bulamadım

Modellerden birinde yüke girdiğinde fanı sesli çalışıyormuş ve biraz ısınıyormuş. Daha sonra kaliteli termal macun sürerek piyasaya sürmüşler ve halletmişler. Bu modelde sorun yaşayan var mı araştır dedim sadece.

Ne tür ve ne amaçla modelleme yapacaksın bilmiyorum ama orta derecede ihtiyacını karşılayacaktır. 980M gibi bir kart varken onun konumu orta oluyor, bu kısmı yanlış anladın sanırım.

Modellerden birinde yüke girdiğinde fanı sesli çalışıyormuş ve biraz ısınıyormuş. Daha sonra kaliteli termal macun sürerek piyasaya sürmüşler ve halletmişler. Bu modelde sorun yaşayan var mı araştır dedim sadece.

Ne tür ve ne amaçla modelleme yapacaksın bilmiyorum ama orta derecede ihtiyacını karşılayacaktır. 980M gibi bir kart varken onun konumu orta oluyor, bu kısmı yanlış anladın sanırım.
Tamam . Teşekkür ederim cevaplarınız için . Bir şey daha sormak istiyorum . Uzun süre gidermi bu laptop bana ? Oyunlarda ultra ayarlar çok önemli değil med. açsın yeter , güncel oyunları oynayabilirmiyim med. ayarlarda ?

En son denediğim mobil ekran kartı 750M'di. Oyun konusunda yardımcı olamam, çünkü uzun zamandır oynamıyorum hiçbir oyunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beyler selamlar,
Konuyu hortlatmış gibi olucam ama yeni başlık açmakdan iyidir diye düşünüyorum..
Amaç aynı 3dmax kullanabilmek için bir laptopa ihityacım var.Bir diğer konu ise hafif olması gerekiyor çünkü arabam yok o şantiye senin bu şantiye benim makine sırtımda dolaşıyorum..
Araştırmalarım sonucu MSI GS60 modeli ideal geldi performans haricinde hafif-2kg altı- olmasıda çok cazip.
Bahsettiğim bilgisayarın linki;
MSI GS60 GHOST CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-8GB-128SSD+1TB-15.6''-2GB-W8.1 - Vatan Bilgisayar

Sorum ise şu bu pcye alternatif olacak bir makine varmıdır??
Patrona tek seçenek götürünce alternatif istedi paşam..
Bütce max. 4000TL.İlgilenen arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı