3DS Max Octane Render Student Version Hata/Bug

b3l4tr1x

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
GPU tabanlı render motoru olan Octane Render CPU'ya oranla oldukça hızlı (incelediğim videolarda). Günlerce mailleşerek zar zor aldığım öğrenci lisanslı 1.2 sürümü çalışmıyor. 3ds Max sürümlerinde ve Octane'de crack yoktur.

Bu tür render motorlarının öğrenci lisansını kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Crack'lı kullanmak istemiyorum ancak yapımcılar adete buna zorluyor. Octane'in Vray'den daha iyi olacagını düşünmüştüm (Real- Time Render) ancak düşük ayarlarda CPU ile Render'a devam edeceğime benziyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Furryball ve Octane önü açık olan en iyi GPU render çözümleri şuan için. Tam oturduklarında şuanki Vray gibi zor sarsılan tahta sahip olacaklar. Zaten GPU dünyası anormal hızda gelişiyor. Öğrenci sürümü düşük versiyon, 2 sürümü çıktı, ev kullanıcısıysan crackli indirip programı öğrenmende bir sakınca görmüyorum.

Biraz önce gelen mail de;1.2(öğrenci sürümününün) Gtx 850m 5.0 i desteklemediğini ve düşük özellikli bir bilgisayarda kullanmamı istediler. Kendilerine teşekkür ediyorum (n)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar octane render demo versiyonu yükledim görüntüde sıkıntı yok gayet memnun kaldım hatta sürüm satın almayı düşünüyorum fakat materyal değiştirmek istediğimde değiştiremedim kendi materyalini kullandım bu demo olmasından mı kaynaklanıyordur yoksa başka bir sıkıntı olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı